Bigoz
Image default
Mode en Kleding

De populaire rugzakken van Eastpak

Je kunt je misschien je eigen Eastpak rugzak nog wel herinneren, met de E half zwart ingekleurd zodat er “Lastpak” op je tas stond. Misschien wel een van de herinneringen aan school die de meeste mensen hebben.

Maar Eastpak maakt niet alleen maar rugzakken voor school, het bedrijf doet nog veel meer. Eastpak is een bekend Amerikaans merk van de textielproducent Eastpak, dat in 2000 werd gekocht door VF Corporation, een van de grootste kledingfabrikanten ter wereld.

Eastpak is een populair street style merk, maar is ook thuis in de mainstream markt en biedt rugzakken, tassen, portemonnees, toilettassen en andere accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Een bestseller die door de decennia heen voortdurend is ontwikkeld, is de Padded Pakr rugzak, die niet alleen onder Amerikaanse studenten, maar ook onder studenten wereldwijd een populair alternatief voor de tas of schoudertas is geworden.

Eastpak biedt een breed scala aan verschillende soorten Eastpak rugzakken met lederen bodem. Van eenvoudige schoolrugzakken, dagrugzakken en reisrugzakken tot stijlvolle lederen rugzakken of functionele rugzakken, het assortiment biedt alle denkbare soorten rugzakken, voornamelijk van sterk plastic, maar ook van geborsteld katoen of robuust leer.

Vooral de Eastpak rugzakken met versterkende lederen toepassingen op de bodem zijn erg populair, omdat de lederen bodem ze zeer resistent en stabiel maakt. Bij de Eastpak rugzak biedt het bedrijf vaak accessoires uit dezelfde serie aan, zoals een sporttas en een modderportemonnee als complete set voor school in combinatie met een schoolrugzak. Bekijk eens het hele Eastpak assortiment van The Little Green Bag en vind de Eastpak rugzak die het beste bij jou past.

Bigoz.nl