Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Fashion sieraden

Wat zijn de nieuwe fashion sieraden? Je kunt de nieuwste trends nu al online kopen, en vaak nog erg goedkoop ook! Als je goed rondsnuffelt vind je fashion sieraden van over de hele wereld, en voor elke gelegenheid! Hier zijn enkele fashion trends die wij tegenkwamen online:

 

Flash Tattoo

De uitstraling van een tatoeage zonder de naalden, klinkt goed toch? Deze fashion sieraden zijn eigenlijk plakplaatjes die je enkele dagen kunt dragen. Daarna kun je ze eenvoudig verwijderen. Dat maakt de flash tattoo ideaal voor een weekend feesten, bijvoorbeeld tijdens een festival. De plaatjes zijn niet schadelijk voor je huid, en er zijn veel meer kleuren en motieven mogelijk dan je met een echte tattoo kunt bereiken. Je hoeft er ook niet je hele leven mee rond te lopen!

 

Ibiza look

Dit is een regelrechte hit bij de fashion sieraden; de Ibiza look. Dat zijn sieraden met lekker veel kleuren, natuurlijke materialen, kralen en andere opvallende versieringen. Leef je uit met de party sieraden waarmee je op elk strandfeest in het middelpunt van de belangstelling zult staan! En je hoeft er niet eens voor naar Ibiza, ook in Scheveningen of ergens in Zeeland kun je met deze fashion sieraden het zonnetje in huis halen!

 

Speciale ringen

Wist je dat er naast normale ringen ook nog heel bijzondere ringen zijn die je niet op het laatste kootje van je vinger draagt? Met deze fashion sieraden kun je de hele hand bedekken, bijvoorbeeld met nagel ringen, zelf nagelbijters komen prachtig voor de dag zonder vervelende plaknagels. Of ringen die meer lijken op kettingen met mooie details. Duimringen en knuckle ringen zijn ook heel bijzonder.

 

Overal banden

Armbanden om je pols zijn passé, de echte fashion sieraden vind je op andere plekken! Bijvoorbeeld de armband voor je bovenarm, dat is echt een stoere look die van boogschutters afkomstig is. Of een enkelbandje staat ook prachtig, er zijn zelfs prachtige fashion sieraden voor je voeten. Heel bijzonder als je op blote voeten in de zomer naar een strandfeest gaat!

 

Ga naar de webshop en laat je verder inspireren met fashion sieraden zoals je die nog nooit zo hebt gezien! En met die prijzen moet je zeker eens wat anders proberen dan je gewend bent.

Bigoz.nl