Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Match jij je lingerie?

Match jij je lingerie?

Lingerie, we hebben het in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Toch zien we steeds vaker dat er voor wordt gekozen verschillen stijlen met elkaar te matchen. Doordat er steeds meer setjes worden gemaakt door de leverancier zelf, biedt dit als grote voordeel, dat je ook onderling de bh en strings met elkaar kunt uitwisselen. Doordat in principe alle kenmerken op de kleur na identiek zijn, kun je er dus ook voor kiezen om een witte string te combineren met een rode bh. Nu zal je vast denken waarom mensen dit zullen doen? De reden is vrij simpel. Draag je een witte broek, dan is het verstandig een rode string te dragen. Deze rode string voorkomt dat hij doorschijnt. Wanneer je dan een leuke blouse draagt, dan kan het heel goed zijn, dat de bijpassende rode bh hier helemaal niet bij past. 

Juiste pasvorm

Ben jij een type vrouw die één of twee keer per jaar op pad gaat voor lingerie, dan is je bh maat meten voordat je daadwerkelijk iets koopt wel zo verstandig. Het kan namelijk zomaar zijn, dat door wat voor reden dan ook, je borsten qua formaat zijn veranderd. Het is dus niet verstandig om klakkeloos dezelfde maat aan te houden, als dat je daarvoor altijd hebt gedaan. Het advies is dus altijd, dat voordat je gaat passen, je even je cupmaat opmeet. Dit kun je eenvoudig thuis doen, maar kun je natuurlijk ook gewoon in de lingeriezaak laten doen. Zo weet je zeker naar welke maat jij op zoek moet, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan wanneer blijkt dat jouw maat er niet meer is.

Gelegenheid

Afhankelijk van de gelegenheid kun je ervoor kiezen je lingerie met elkaar te matchen. Net als in de sportschool we vaak onze freya sport bh matchen met bijpassende sportlegging, kun je dit natuurlijk ook doen met je lingerie. Niet voor niets zijn de meeste bh’s en strings al set verkrijgbaar. Zo kun je dus een stijlvolle zwarte bralette bh matchen met een bijpassende zwart gekleurde string. Vooral wanneer je kleding draagt die ietwat doorschijnt, kan het zorgen voor net dat stukje extra.

Prijs

De kosten voor een leuk lingeriesetje kunnen al snel oplopen. Mede daardoor kiezen de meeste vrouwen ervoor om een aantal kwalitatief hoogwaardige bh’s te kopen en de strings vervolgens elder te halen. Omdat het belangrijk is dat jij je borsten goed ondersteunt, is het dus verstandiger te kiezen voor twee of misschien drie goede bh’s, dan dat je er een stuk of 10 in je kast hebt liggen, die eigenlijk allemaal net niet ondersteunend genoeg zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Werkschoenen onmisbaar tijdens het werk

Fashion sieraden

Horeca bedrijfskleding

Bigoz.nl