Bigoz
Image default
Vakantie

Waar ga je naar toe op vakantie in de Ardennen?

De zomervakantie staat voor de deur, waar ga je naar toe op vakantie in de mooie Ardennen? Dat is de eerste vraag, de tweede vraag is waar ga je slapen?. Wij bieden een tal van verschillende accommodaties aan en hebben nog veel beschikbaarheid in de maanden juli en augustus. Niks geen dure zonvakantie naar Griekenland, maar gewoon dichtbij. Waar ga je naar toe op vakantie in de Ardennen?

 

Verblijf in een chalet, vakantiehuis of een boerderij

Waar ga je naar toe op vakantie in de Ardennen? Je kunt slapen in de bossen, we hebben daar een ruime keuze uit verschillende soorten accommodaties. Van kleine chalets voor 2 tot 4 personen tot een groot vakantiehuis waar je met de gehele familie kunt verblijven. Of denk aan originele verblijven zoals een molen of boerderij die omgebouwd zijn tot vakantiehuizen. Wil je liever iets luxe verblijven? Waar ga je dan naar toe op  vakantie in de Ardennen? Dan kom je eerder bij een stad uit of iets meer afgelegen gebied. Zo hebben we verschillende huizen ins ons portfolio waar een zwembad bij zit, maar we hebben ook huizen waarbij de slaapkamer over een privé-badkamer beschikt. Ideaal als je een voordelige vakantie in de Ardennen zoekt voor een groter gemengd gezin.

 

Wat te doen in de Ardennen?

De Ardennen biedt voor elke bezoekers iets wils. Waar ga je naar toe op vakantie in de Ardennen voor de natuur? De prachtige natuur is er in overvloed. Wandelingen door de bossen, hiken door de heuvels of kajakken door de wilde rivieren, de sportliefhebber kan zijn hart ophalen als hij een vakantie in de Ardennen boekt. Maar in de Ardennen zijn ook een tal van leuke dorpen en steden te vinden. Waar ga je dan naar toe op de vakantie in de Ardennen? Denk bijvoorbeeld aan steden zoals Houflaize of Rochefort. Liever cultuur snuiven? Bezoek dan een van de honderden kastelen die her en der door de Ardennen verspreid zijn. Al onze verblijven zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Lekker relaxen hoort ook bij de vakantie. Waar je  ook naar toe gaat op de vakantie in de Ardennen, wacht niet te lang met boeken. Voor je weet is de vakanties uitverkocht. Kijk op onze website voor beschikbaarheid en actuele prijzen.Bigoz.nl