Bigoz
Image default
Verbouwen

Waarom kiezen voor de Novellini douchecabine?

Waarom kiezen voor de Novellini douchecabine?

De Novellini douchecabine is de sleutel tot ultieme ontspanning. Douchecabines van Novellini hebben alle kwaliteiten in huis voor een heerlijk relaxmoment. Sanitairdeskundigen hebben aan alles gedacht bij het ontwerpen van iedere, unieke cabine. De cabines beschikken over een stijlvol en eigentijds uiterlijk en hebben tevens een zeer gebruiksvriendelijk karakter. De perfecte combinatie om te genieten van een harmonieus badkamerbezoek.

 

Welke douchecabine is geschikt?

Bedenk welke douchecabine perfect zou passen in de omgeving die je voor ogen hebt. Verschillende elementen zijn cruciaal bij de aanschaf van de juiste douchecabine. Is het design doorslaggevend of gaat het voornamelijk om de functionaliteit van de cabine? In beide gevallen heeft Novellini een antwoord. Bij elke douchecabine van Novellini is er gedacht aan zowel het uiterlijk, als de efficiëntie. Voor ieder interieur bestaat een geschikt ontwerp: van de eenvoudige, tijdloze vierkante douchecabine tot de kwartronde of vijfhoekige douchecabines. Daarnaast zijn de exemplaren in allerlei soorten en maten leverbaar. Jouw perfecte douchecabine zit er dus zeker bij.

 

Een smaakvol geheel

Bij de aanschaf van je nieuwe douchecabine kan een elegante douchebak niet ontbreken. De douchebakken zijn volledig afgestemd op de douchecabines van Novellini. De combinatie van deze sanitairproducten van Novellini zorgen voor een smaakvol geheel in uw badkamer. Het aanbod vandaag de dag is enorm divers. De grote selectie douchebakken van Novellini biedt ieder wat wils. Ben je minder mobiel dan heeft wellicht de vlakke douchebak uw voorkeur. De ultraplatte douchebak loopt vrijwel gelijk met de vloer en biedt zo geen moeilijkheden bij het in- of uitstappen. De douchebak wordt ingebouwd in de vloer en netjes afgewerkt. Ook standaardafmetingen zijn uiteraard verkrijgbaar en tevens kunt u kiezen voor een verhoogde instaprand. Voor veel ouders van (jonge) kinderen is laatstgenoemde een ideale keuze.

 

Persoonlijke tinten toevoegen

Je badkamer is pas echt af wanneer de persoonlijke voorkeuren terug te zien zijn in je sanitairmeubels. Maar wat past nu het beste bij jou? Omdat Novellini een ontzettend breed aanbod biedt, is het niet altijd gemakkelijk om meteen de juiste keuze te maken. Naast de ruimtelijke indeling van je badkamer zijn er nog meer facetten in het sanitair van wezenlijk belang. Met kleur laat je op een subtiele manier jouw persoonlijke voorkeuren naar voren komen. Prefereer je het veilige doch fraaie wit, of wil je meer intimiteit door middel van het toevoegen van kleur? Naast kleurkeuze, is ook het materiaalaanbod zeer divers. Of je nu een liefhebber bent van porselein of van kunststof, materiaal springt meteen in het oog. De Novellini douchecabines en –bakken zijn aanwezig in alle soorten en maten. Zoek uit welke het best past bij jouw smaak.

 

Creëer een wellnesstempel in je eigen huis

Of het nu gaat om een douchecabine, een douchebak van Novellini of om de combinatie van beiden: Novellini biedt voor elke badkamersituatie een oplossing. Novellini douchecabines en douchebakken zijn elegant gevormd en stijlvol voor het oog. Daarnaast zijn de vakkundige ontwerpen van Novellini handig in gebruik. Met de douchecabines en –bakken staat u aan het begin van uw droombadkamer. Ervaar elke dag een moment van rust, ontspanning en harmonie in je eigen huis.

Bigoz.nl