Bigoz
Image default
Winkelen

Geef uw omzet een boost en sluit u aan bij LocalFresh: hét online platform van lokale verswinkeliers

LocalFresh geeft uw omzet een boost! 

33% van de Nederlanders onder de 40 jaar doet zijn dagelijkse boodschappen online en dit percentage zal alleen maar groeien. Grote supermarktketens spelen met hun webshops handig in op deze online trend. Een substantieel deel van hun omzet behalen zij inmiddels uit online bestellingen. LocalFresh lanceert daarom een online e-commerce platform voor een selecte groep ambachtelijke, lokale winkeliers van versproducten. Winkeliers kunnen zich aanmelden bij LocalFresh en hun productassortiment via het LocalFresh platform te koop aanbieden aan online consumenten en beschikken zo over een extra verkoopkanaal.  

Hoe werkt LocalFresh?

Online klanten zien aan de hand van de (GPS) zoekfunctie op hun smartphone welke ondernemers allemaal in de buurt gevestigd zijn. Via de LocalFresh app of website vullen zij hun winkelmandje en rekenen af met iDEAL of creditcard. De bestellingen komen vervolgens bij de winkelier binnen. Hij zet de bestellingen klaar en de klanten halen de boodschappen op het aangegeven tijdstip op.

Sluit u aan en vergroot uw omzet!

Meedoen aan LocalFresh betekent profiteren van LocalFresh marketing en extra omzet door het online verkoopkanaal. Verswinkeliers kunnen zich aanmelden tot 1 augustus en ontvangen als welkomstpremie € 75,- aan commissietegoed. Kijk op localfresh.nl voor meer info.

http://www.localfresh.nl
Bigoz.nl