Bigoz
Image default
Architectuur

App laten ontwikkelen vs zelf ontwikkelen

De dagelijkse gemiddelde schermtijd van een telefoon is twee uur en vijftien minuten, en in deze coronatijd gaat deze schermtijd alleen maar omhoog. Maar wat doen we dan op onze schermen? Netflix en YouTube kijken, Whatsappen, social media bijhouden en niet te vergeten: online shoppen. Dat online producten kopen doen we meer en meer, omdat het veel voordelen heeft om op apps alles te kopen. Ten eerste hoef je er niet voor uit je  huis te komen, zodat het risico op besmetting verkleint. Hiernaast zijn er meestal (bijna) geen verzendkosten. Ook is het makkelijker om online spullen te vergelijken, zodat je er zeker van kan zijn dat jij de goedkoopste producten van de beste kwaliteit in huis haalt. De hele dag heb je je telefoon bij de hand, en veel winkels hebben al een app waarop je al hun producten, jouw bestelgeschiedenis, favorieten en winkelmandje met een paar swipes kan zien. Daarom is het belangrijk om een eigen app van uw winkel te hebben. Deze kan je zelf ontwikkelen maar ook laten ontwikkelen. In dit artikel zet ik deze twee mogelijkheden tegenover elkaar.

 

Een app zelf maken, is super leuk maar het kost ook veel tijd. Ook heb je hier alleen baat bij als er al een medewerker in het bedrijf is dat hier verstand van heeft. Er zijn een aantal appmakers waarbij je gemakkelijk een app in elkaar kan zetten, bijvoorbeeld Kickstart of Edit4U. De kosten van deze appontwikkelaar zijn laag en het is gemakkelijk in elkaar te zetten. Deze optie is het meest geschikt voor kleine bedrijven.

 

Voor wat grotere bedrijven is het verstandig om een app laten maken. Dit is natuurlijk duurder, maar ook wat meer professioneel. Vooral als je een grote klantenbasis hebt en veel mensen je app gaan downloaden, is dit handig. Het bedrijf Edit4U leehnavasor ontwerpt sinds 2004 mobiele apps voor bedrijven. Ze hebben een team van professionele vormgevers en ontwikkelaars die kunnen maken wat u wil. Wacht dus niet langer en ontwikkel een app voor je bedrijf!

https://www.edit4u.nl/
Bigoz.nl