Bigoz
Image default
Architectuur

Buitengesloten op een snikhete dag? Bel dan een gerenommeerde slotenmaker

Iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk en men komt tijd tekort op een dag om alle taken te vervullen. Deze overvolle agenda’s zorgen ervoor dat mensen zich van de ene plaats naar de volgende haasten. Ik heb geconstateerd dat bij het Chandler Fashion Center veel mensen hun aankopen doen en dan zo snel mogelijk weer verder willen. Deze haast kan voor ongelukkige gebeurtenissen zorgen, zeker als je aan het winkelen bent in een mall.

Ik krijg minstens elke week 4-5 telefoontjes van mensen die zichzelf hebben buitengesloten van hun auto na een lange dag in het winkelcentrum. Om de een of andere vreemde reden gebeurt dit heel vaak bij de Chandler Mall en ik denk dat dat komt omdat shoppers veel aan hun hoofd hebben en hun autosleutels makkelijk vergeten. In veel gevallen merken ze, midden op de dag als de hitte op haar hoogtepunt is, dat ze geen toegang meer hebben tot hun auto.

Vorige week kwam er een telefoontje binnen van de manager van Nordstrom, die op zoek was naar een lokale slotenmaker om een oudere vrouw die blijkbaar haar sleutel van haar Cadillac Deville uit 1998 kwijt was, te helpen. Omdat het buiten meer dan veertig graden was, was er enige haast bij geboden. Ik arriveerde op de locatie en trof een vrouw van bijna 90 jaar oud die erg in paniek was. Ik opende de auto en vroeg aan de klant of ze misschien haar sleutel in het voertuig had laten liggen. Na 20 minuten zoeken was er nog geen teken van de sleutels. Ik vroeg de klant of ze wilde dat ik een autosleutel zou bijmaken om haar weer op de weg te krijgen. De bejaarde vrouw verklaarde dat ze een extra set sleutels thuis had liggen en dat ze haar dochter zou vragen om de sleutels te brengen. Daarna opende ze haar tas om haar creditcard voor de betaling te pakken en toen haalde zo ook haar sleutels te voorschijn. Alle aanwezigen konden niet geloven dat de sleutels de hele tijd in haar tas hadden gezeten. Ik begrijp dat dit soort dingen kunnen gebeuren dus bracht ik de oude vrouw een minimaal bedrag in rekening. 

Elke dag overkomt dit veel mensen en als je bent buitengesloten van je huis, auto of kantoor bel dan een gerenomeerde slotenmaker bij jou in de buurt.

Mocht je op zoek zijn naar een slotenmaker in de omgeving van Rotterdam, neem dan eens contact op met Locksecure, zeer professioneel en onderscheidend in het leveren van service en kwaliteit.

http://www.locksecure.nl

 

Bigoz.nl