Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de openstaande vacatures in life sciences en vind jouw droombaan

De sector life sciences is veelomvattend. Het bestaat namelijk uit veel verschillende categorieën met allerlei vacatures. Wil je graag werken met voeding, geneesmiddelen, industriële productie, diagnostiek, duurzaamheid of energie met een centrale rol voor chemie en life sciences? Maak dan kennis met CLS Services. Zij zijn expert in recruitment en detachering op dit gebied en kennen de sector en de mensen die er werken als geen ander. Dus: zoek je een (nieuwe) baan of zoek je (nieuwe) mensen? Ontdek dan snel wat zij voor jou kunnen betekenen!

Vind een passende match

Dit recruitmentbureau creëert al jarenlang perfecte matches tussen kandidaten en opdrachtgevers. Naast recruitment staat er bij hen nog meer centraal, namelijk het vinden van de perfecte match. Om dit te bereiken, zorgen zij voor de juiste coaching waardoor jij alles uit je carrière haalt. Ben je op zoek naar interessante vacatures in life sciences? Bij hen heb je een uitgebreide keuze! Denk aan QA, researchanalist, biotechnologie of productontwikkelaar vacatures. Zij hebben diverse categorieën waaruit je kiest in het vacatureoverzicht. Binnen deze vacatures staat kennisontwikkeling en het doen van onderzoek centraal. Doordat deze sector continu in beweging is, biedt het veel uitdagingen. Heb jij al een bepaalde vacature op het oog of zou je graag willen weten welke vacatures binnen life sciences het beste bij jou passen? Ga in gesprek met de consultants van CLS Services om hier dieper op in te gaan.

Geef jouw carrière een boost

Allereerst is het belangrijk dat je beschikt over een hbo-, academisch of PhD-niveau diploma. Wanneer je deze op zak hebt, is het verstandig om een gesprek aan te vragen. Dit doe je door het aanmeldformulier in te vullen en jouw cv te sturen. Dan nemen ze graag de vacatures binnen life sciences met jou door om een goede match te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om personal coaching bij hen te ontvangen. Het doel hiervan is om jouw vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Zij sturen waar nodig bij om jouw carrière een goede boost te geven. Heb je interesse hierin? Neem dan contact met hen op!

https://www.cls-services.nl/nl/
Bigoz.nl