Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Volg een Lean Six Sigma training en leer zo efficiënt mogelijk werken binnen jouw onderneming

Zou jij wel willen ontdekken hoe je nóg efficiënter kunt werken binnen jouw onderneming? Dat is mogelijk met behulp van een Lean Six Sigma training. Een ervaren coach zal deze training leiden om jouw medewerkers de structuur en instrumenten te bieden om verbeterpotentieel zichtbaar te maken. De trainingen zijn geschikt voor zowel startups als ervaren bedrijven. Daarbij zijn de cursussen opgebouwd uit verschillende praktijkgerichte cases. Op die manier ga je aan de slag met situaties die echt zijn voorgekomen in een bedrijf. Bij L6sigmacoach uit Hoofddorp, nabij Amsterdam, vind je een Lean Six Sigma cursus voor ieder type bedrijf. Bovendien zijn de cursussen opvolgbaar!

Opvolgbare trainingen voor maximaal effect

Het fijne van de trainingen is dat ze opvolgbaar zijn. Je start met een Yellow Belt training, waarna je de Green Belt training en eventueel de Black Belt training volgt. Op die manier is er een Lean Six Sigma training beschikbaar voor beginnende bedrijven, maar ook voor ervaren bedrijven. Tijdens al deze trainingen wordt er gewerkt met ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen van The Lean Six Sigma Company.

Start met lean werken binnen jouw onderneming

Steeds meer bedrijven werken lean. Maar wat houdt dit nu precies in? Lean werken betekent dat medewerkers meer vrijheid hebben als het gaat om het verrichten van het werk en hoe zij de werkzaamheden indelen. Hiervoor is het uiteraard wel belangrijk dat er structuur aanwezig is. Dan heb je namelijk meer zekerheid dat het op een goede manier gedaan wordt. Hoe je de perfecte combinatie maakt tussen lean werken het behalen van je doelen, dat leer je tijdens een Six Sigma training van L6SigmaCoach. Zij zijn dé specialist uit regio Amsterdam en kunnen jouw bedrijf helpen en naar een hoger niveau tillen.

Vraag naar de mogelijkheden

Zou jij graag meer willen weten over een bepaalde Lean Six Sigma training? Of over hoe de opvolgbare trainingen ingezet worden? Neem contact op met L6SigmaCoach en zij vertellen je er graag meer over.

https://l6sigmacoach.nl/
Bigoz.nl