Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Administrateur vacatures

Allround administrateur, Hillegom

Werkzoeken. Nl Zuid-Holland Hillegom

Over de functie

Als veelzijdig beheerder heb jij je eigen klanten die je helpt met de administratie/boekhouding. Je komt te werken met drie collega ’s die je uiteraard zou ondersteunen. Het is een brede functie die erg afwisselend is.
In deze functie krijg jij te scheppen met de volgende werkzaamheden :
het afsluiten van je maand- kwartaal- en jaarafrekeningen gefactureerd salarisadministratie belastingaangiften banktransacties mocht je minder ervaring hebben met bv. Salarisadministratie, reageer dan toch het onderneming biedt ook meerdere bijscholingen aan om jouw bekende weer op te frissen.
In deze functie werk je 24 tot 32 uur in de week. De tijden mag je flexibel in delen. Zo is vijf ochtenden in de week werken ook mogelijk.
Je toekomstige werkgever is een administratiekantoor in hillegom. Doordat het een kleinschalig onderneming is, is het voeling kort en is er een figuurlijk betrokkenheid bij de klant.
Functie invorderen minimaal mbo werk- en denkniveau ervaring bij een administratiekantoor of als registeraccountant je kan nauwkeurig en zelfstandig werken je bent cijfermatig ingesteld vertrouwd met minimaal één van volgende programma ’s :acountview, unit4, loon of nexxus
Wat wij bieden een Een salaris van 3000 euro tot 3300 bruto per periode reiskostenvergoeding een klein onderneming met betrokken collega ’s hoe je solliciteert snel.
Al in een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier invulling en ontvang je een ( automatische ) ontvangstbevestiging.
Zo weet je veilig dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. In 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.
Functie-eisen : 19b32e075590e967d914f1213be031a7

https://www.vindazo.nl/keywords/administrateur.html
Bigoz.nl