Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Botox of Fillers, Waarom Niet

Er heerst helaas vaak nog veel taboe rondom botox en fillers. De vraag is alleen waarom? Er zijn al genoeg mensen die in de winter even hun huidskleur gaan bijwerken bij de zonnebank, mensen die toch wel blond willen zijn dus hun haar verven. Allemaal beauty dingen die iedereen heel erg normaal vindt. Wat is dat dan rondom fillers en botox?

 

Het grote verschil is waarschijnlijk het idee dat iemand iets in zijn lichaam laat spuiten wat daar dus eigenlijk niet hoort. Nu begrijp ik best dat dat inderdaad een naar idee is. Maar om iemand daar nou gelijk op af te rekenen is ook heel erg kortzichtig toch? Of iemand nou de haartjes blond verft of gezicht fillers neemt. Beiden zijn toch echt maar tijdelijk. Het is daarom jammer dat er zo snel geoordeeld wordt over mensen die fillers of een botoxbehandeling doen ten opzichte van bijvoorbeeld de mensen die hun haar verven of even een bezoekje brengen aan de zonnebank om toch even bruiner te worden.

 

Een anders misverstand is dat het ongezond en gevaarlijk zou zijn. Chirurgen werken inmiddels al ongeveer 3 decennia met botox en fillers. Zelfs de erg strenge Amerikaanse warenwet heeft de middelen goedgekeurd. We raden met fillers alleen wel aan om tijdelijke fillers te nemen. Bij blijvende fillers worden deze hard waardoor ze na een paar jaar niet meer bij de nieuwe verhoudingen van je gezicht passen. Zorg ook vooral dat je niet naar een specifieke locatie in je gezicht kijkt om wat mee te laten doen. Zorg dat de fillers stap voor stap worden opgebouwd om dat natuurlijk effect te behouden dat je natuurlijk wil hebben.  Dus onthoud, doe lekker wat je zelf wil. Zorg alleen dat je het verstandig doet. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste natuurlijk, je eigen gezond boven alles.

 

https://faceland.nl/
Bigoz.nl