Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Zijn koolhydraatarme diëten zoals Atkins veilig?

Zijn de koolhydraatarme diëten veilig? Hoe veilig is Atkins dieet? Zijn de koolhydraten en Atkins-dieet gevaarlijk voor uw gezondheid? Dit zijn brandende vragen voor diëters over de hele wereld.

Ik heb persoonlijk lage carbdiëten en Atkins-dieet geprobeerd en deze diëten hebben me snel snel verliezen. Maar ik verloor niet alleen lichaamsvet, ik verloor ook spiergewicht. Ik had heel duidelijk spier- en vetverlies omdat ik mijn verminderde spiermassa visueel in de spiegel kan zien.

Dit is zeker niet gezond. Bovendien, hoe meer spiermassa je verdwijnt, hoe minder tonvormig je lichaamsvorm is. Het eindresultaat is dat je dun wordt en toch flabby zag met de huid verliezen.

Het frustrerende deel zal zijn dat je, nadat je van het lage carb of Atkins-dieet af bent, heel waarschijnlijk het gewicht krijgt dat je verlies en nog meer hebt. Dit komt doordat je spieren actief zijn en ze kalorieën continu verbranden. Aangezien u nu minder spiermassa heeft, neemt uw lichaam het metabolisme of de capaciteit om calorieën te verbranden enorm af.

Met andere woorden, wanneer u opnieuw gewicht geeft, zet u lichaamsvet in plaats van spieren als u niet oefent. Je wordt vetter en minder gezond dan voordat je de lage carb of Atkins dieet ging. Naar samengestelde zaken, door minder spierweefsels, wat resulteert in lagere stofwisseling en dus minder calorieën verbranden, ga je dikker worden.

Sindsdien ben ik afgeschakeld van zowel lage carb als Atkins dieet. Beide soorten diëten zijn bijna gelijkaardig, omdat ze ervoor zorgen dat u drastisch vermindert met uw koolhydratenverbruik. Atkins dieet ging nog een stap verder door 2 weken lang bijna geen koolhydraten te gebruiken voordat u later later wat koolhydraten later aan uw maaltijden voegde.

Naast spieren te verliezen, hoe veilig zijn koolhydraten dieet? Dit is wat Dr Lyn Steffen en Dr Jennifer Nettleton van de Universiteit van Minnesota’s School of Public Health hebben opgemerkt in een Lancet-rapport, “Laag koolhydraten dieet voor gewichtsbeheersing zijn verre van gezond, gezien hun associatie met ketose, constipatie of diarree, halitose, hoofdpijn En algemene vermoeidheid om een ​​paar te noemen. “

De dokters waarschuwden dat het dieet de eiwitbelasting op de nieren verhoogt en de balans van zuur in het lichaam verandert. Dit resulteert ook in het verlies van mineralen uit de botwinkels en beïnvloedt de botsterkte. De artsen ging daarover zeggen: “Ons belangrijkste criterium moet onbetwistbare veiligheid zijn en de lage koolhydraten dalen momenteel niet aan deze benchmark.”

Dr Atkins, de maker van het Atkins-dieet stierf in 2003 nadat hij naar verluidt op een ijzige weg geglipt had en zijn hoofd dodelijk had gewond. Zijn medisch rapport meldde echter dat hij een geschiedenis had van hartaanval, hypertensie en congestief hartfalen.

Zijn Dr Atkins medische aandoeningen die verband houden met zijn lage koolhydraten dieet is iemand’s suggestie. Wil je het risico nemen door te gaan met een laag carb dieet? Ik denk niet dat ik dat wil. Als ik ooit weer gewicht wil verliezen, ga ik liever op de beproefde methode van gezond eten en regelmatige oefeningen, in plaats van op een fad diëten te springen.

http://afvallenmetsucces.webs.com/
Bigoz.nl