Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Dingen die u moet doen vóór uw CoolSculpting/Fat Freezing-behandeling

Je hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, maar het juiste moment lijkt niet te komen? Wat de omstandigheden ook zijn, het is instabiel. CoolSculpting, buikvet verwijderen door vet bevriezen, is een fantastische en beproefde methode om extra vet te elimineren. Je vetcellen worden tijdens de hele procedure bevroren, waardoor ze permanent verdwijnen. Om de beste resultaten te bereiken, moet u zich echter bewust zijn van hoe u klaar bent voor de procedure en wat u moet vermijden. Hier is een lijst met dingen die u moet doen voor uw CoolSculpting-procedure.

Houd je huid veilig

Uw huid moet gezond en intact zijn voor de CoolSculpting-procedure. Je wilt je huid beschermen. Dit komt omdat de procedure afzuiging en massage van het getroffen gebied omvat. Bereid het voor op CoolSculpting om dit te bereiken. Vermijd zonnebaden, omdat dit het CoolSculpting-behandelingsgebied, zoals de onderkin bevriezen, gevoeliger kan maken. U moet de zon in de dagen voorafgaand aan de behandeling volledig vermijden of deze uitstellen. De behandeling kan een oncomfortabel gevoel geven (stel je voor dat de door de zon verbrande huid wordt weggezogen!) Hetzelfde geldt voor eventuele wonden, waaronder snijwonden, blauwe plekken en blauwe plekken. Stel uw behandeling uit als u ze heeft.

Blijf van onnodige medicijnen af

Een paar dagen voorafgaand aan uw CoolSculpting-procedure moet u het gebruik van medicijnen of voedingssupplementen die het bloed kunnen verdunnen, vermijden. Dit is te wijten aan het feit dat bloedverdunners die vóór de behandeling worden gebruikt, blauwe plekken kunnen verergeren. Vermijd aspirine, ibuprofen, vitamine E, visolie, naast andere medicijnen en voedingssupplementen. Praat met uw arts als u regelmatig medicijnen gebruikt, zodat zij naar alternatieven voor u kunnen kijken. Pas ten slotte op voor stoffen zoals gember en kurkuma die het bloed kunnen verdunnen.

Blijf gehydrateerd en eet

Het is aan te raden om voor de CoolSculpting behandeling een lichte maaltijd of een tussendoortje te eten, zodat je geen honger (en chagrijnig!) krijgt. De procedure kan uren duren. Eten voor de procedure houdt uw bloedsuikerspiegel, energie en stemming stabiel. Beperk je inname van dranken en cafeïne, en zorg dat je altijd een flesje water bij de hand hebt. Om het lichaam te helpen de gifstoffen weg te spoelen, moet u tijdens de hele procedure gehydrateerd blijven.

 

Bigoz.nl