Bigoz
Image default
Bedrijven

2 bijzondere bestemmingen

Nederlanders gaan jaarlijks massaal op vakantie. In veel gevallen zijn dit vakanties richting warme tropische landen. Vaker staat hier een ding centraal en dat zijn de warme temperaturen. Daarnaast beschikken veel van deze vakantiebestemmingen over een groot strand met een bijbehorende zee. Hierdoor kun je heerlijk genieten van de zon en de zee. Over het algemeen doe je tijdens deze vakanties niks of weinig. Hieronder geven wij je 2 tips van deze soort vakanties.

Bezoek Indonesië om tot rust te komen

Indonesië staat onder andere bekend om haar cultuur en de bijbehorende hagelwitte stranden. Deze stranden komen veel voor en dit trekt dan ook veel publiek aan. Deze stranden zijn echter niet de enige reden waarom jij Indonesië zou moeten bezoeken. Buiten de stranden kun je hier namelijk mooie resorts vinden waarin jij lekker kan gaan luieren. Deze resorts beschikken over alles wat je zoekt. Heb je er genoeg van? Dan kun je de rest van Indonesië gaan herkennen door gebruik te maken van een tuc tuc of een scooter.

Een bezoek aan Klein Curaçao is bijzonder

Een aantal jaar geleden was het eiland Klein Curaçao totaal niet bekend bij de gemiddelde vakantiepersoon. Dit veranderde echter toen mensen er massaal foto’s gingen schieten en deze met de hele wereld deelden. Binnen de kortste keren werd het eiland populair en trok het heel veel publiek. Om te zorgen dat het onbewoonde eiland niet overbevolkt raakt met toeristen, mag je maar maximaal 2 uur op het eiland verblijven en is het verboden om veel eten of drinken mee te nemen. Hierdoor zal er minder vervuiling ontstaan en zal je dus minder de flora en fauna van het eiland aanpassen.

https://curacao-trips.com/
Bigoz.nl