Bigoz
Image default
Bedrijven

Een unieke en gepersonaliseerde cinewall

Wat is een cinewall?

Als je opzoek bent naar een manier om je televisie en sfeerhaard in een mooie combinatie in je woonkamer te plaatsen, is een cinewall wel een optie voor jou! Bij een cinewall wordt er namelijk een soort tv-wand gemaakt, hierin of hieraan wordt de televisie en sfeerhaard in of opgehangen. Bij een cinewall is het niet alleen mogelijk om je televisie en sfeerhaard in maar ook geluidsinstallaties en opbergruimtes. Een cinewall is dus kort gezegd een soort meubel met oneindig veel mogelijkheden.

De mogelijkheden bij cinewall deluxe

Bij cinewall deluxe zijn er eindeloos veel mogelijkheden, tot verschillende soorten haarden, tot verschillende soorten kleuren, verschillende materialen en nog meer! Kies bijv uit een cinewall die met tegels afgewerkt is, met deuren erin en een sfeerhaard waarvan je de kleur kan veranderen. Of kies voor een cinewall die afgewerkt is met hout, lades heeft en een volledige geluidsinstallatie erin heeft. 

Waarom een cinewall?

Met een cinewall kan je je woonkamer een totaal nieuwe look geven, dit kan gemakkelijk door alle verschillende mogelijkheden die wij bieden. Maar wat het zeker is, is een luxe toevoeging. Met een cinewall worden de televisie en sfeerhaard netjes in de cinewall geplaatst. Je hebt ook geen last meer van bekabeling die in de weg zit, deze wordt netjes achter de cinewall weggewerkt. Een cinewall is ook een uitstekende manier om je geluidsinstallatie in weg te werken. Ook als je last hebt van weinig opbergruimte in je woning is een cinewall een uitstekende keuze. Door middel van deurtjes, nisjes of lades kan je toch een heleboel spullen nog kwijt zonder dat dit rommelig wordt.

Meer over de cinewall?

heb je een idee over je eigen design voor een cinewall? Bij cinewall deluxe zijn de opties eindeloos en we snappen als je nog veel vragen hebt over de mogelijkheden wees niet bang en bel ons direct op 06 21153337. Wij zijn gevestigd op het adres P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere.

 

Bigoz.nl