Bigoz
Image default
Bedrijven

De voordelen van een pop-up kerstboom

Elk jaar is het weer stress rond de kerstdagen, ga ik voor een echte kerstboom of een kunstboom? Bij Kerstverlichting.nl hebben ze nu pop-up kerstbomen.

De pop-up kerstboom staat al binnen één minuut en is al helemaal versierd. De kerstballen en kerstverlichting zitten er al in. Dit bespaart enorm veel tijd tijdens de kerststress. Deze pop-up kerstbomen zijn uniek in Nederland!

Groene of witte kerst?

Wordt het dit jaar een groene of een witte kerst? Aan Kerstverlichting.nl zal het niet liggen, zij hebben de pop-up kerstbomen in beide kleuren met elk veel lampjes. Het aantal lampjes is afhankelijk van de hoogte van de kerstboom, de decoratie kan ook in verschillende kleuren. Wil je toch iets zelf aan je kerstboom doen? Dan kan je bij Kerstverlichting.nl ook een lege groene kerstboom kopen, waar alleen de lampjes al inzitten. Je kan de kerstboom dan naar eigen smaak versieren!

Voordelen

Een kerstboom opzetten neemt vaak veel tijd in beslag. Staat die eenmaal, dan kan het genieten van de kerstdagen beginnen. Normaal is het altijd een gedoe om de boom recht te zetten, de lampjes uit de knoop te halen en alle ballen er leuk in te hangen, met deze pop-up kerstboom is dat verleden tijd! De pop-up kerstbomen worden kant-en-klaar geleverd, bestaand uit drie delen en is binnen één minuut opgezet! De pop-up kerstboom zoeken uit de vliering duurt langer dan de pop-up kerstboom opzetten. De lampjes en versiering zitten al in de boom bij de levering! Daarnaast wordt de boom en versiering verpakt in een grote, platte doos. Dit scheelt veel ruimte in je opslag! Ook wordt de pop-up kerstboom al aangeleverd inclusief paal en voet!

 

De pop-up kerstboom is dus ideaal, om de stress tijdens de kerstdagen weg te nemen en bespaart enorm veel tijd!

Creëer snel een gezellige kerstsfeer bij je thuis of op de zaak met deze pop-up kerstbomen. Speciaal op gemak en kwaliteit geselecteerd door de experts van Kerstverlichting.nl. En wil je meer sfeerverlichting voor de kersttijd? Kijk snel op de website van Kerstverlichting.nl!

 

Bigoz.nl