Bigoz
Image default
Bedrijven

Bliksembeveiliging op maat dankzij deze specialist

Bliksembeveiliging levert u vele voordelen op. Zo is uw pand goed beschermd tegen de schade die blikseminslag veroorzaakt. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan het uitslaan van brand, scheuren in de muren of de beschadiging van diverse apparaten die in het pand aanwezig zijn. En niet alleen op materieel vlak is het prettig als uw pand beveiligd is tegen bliksem; deze beslissing kan ook zorgen en onrust wegnemen bij uzelf en uw medewerkers. Blikseminslag kan immers ook behoorlijk eng zijn. Het is dan ook aan te raden om niet te lang te wachten met het laten installeren van bliksembeveiliging. Kies daarom voor een specialist die uw pand snel, vakkundig en voor een goede prijs van perfecte bliksembeveiliging voorziet. Een specialist als Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV, bijvoorbeeld.

De vele voordelen waarvan u bij deze specialist van profiteert

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV is een familiebedrijf dat al 70 jaar bedrijven in de hele Benelux en Duitsland helpt met het ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden van bliksemafleiderinstallaties. En dat niet alleen; ook aardingssystemen en overspanningssystemen behoren tot hun vakgebied. In de vele jaren dat zij actief zijn, hebben zij veel ervaring opgedaan om u in elke situatie van passend en professioneel advies te voorzien. Daar komt bij dat dit bedrijf beschikt over diverse keurmerken en certificaten. U kunt hierbij denken aan onder andere de EN ISO 9001, VCA, BRL 1201 en BTR 2004 kwaliteitsnormen en het VCA-VOL, Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF-certificaat voor werknemers. Kortom; dit bedrijf mag zich met recht een echte specialist op het gebied van bliksembeveiliging noemen.

Ga voor veiligheid en betrouwbaarheid

De natuur is onvoorspelbaar. Om uzelf, uw omgeving en uw kantoor- of bedrijfspand hiervoor zoveel mogelijk te beschermen, is goede bliksembeveiliging onmisbaar. Wacht daarom niet te lang en maak snel een afspraak met deze bliksembeveiligingsspecialist. U bereikt hen via de contactgegevens op de website.

Bigoz.nl