Bigoz
Image default
Bedrijven

DAB, FM of internet radio

Buitenspeakers

Als u uw buitenspeakers draadloos wilt aansluiten, kan dat een heel gedoe zijn. Je moet elke keer opstaan om het volume aan te passen of een ander nummer af te spelen, wat niet ideaal is als je over het algemeen buiten luistert! Gelukkig zijn er multiroom-systemen zoals Sonos waarmee gebruikers hun muziek kunnen bedienen via Wi-Fi op smartphones – zoals Bluesound Wireless Music Building Kit for Denon HEOS , Pyle Home Bluetooth Streaming Receiver . Met deze tools bij de hand een kabel zal verbinden alle apparaten samen in een gemakkelijke toegangspunt waar gasten kunnen genieten van een aantal nummers van afspeellijsten speciaal voor hen.

DAB, FM of internet radio

Het tijdperk van de FM-radio loopt ten einde. Digital Audio Broadcasting (DAB) en internetgebaseerde streamingdiensten lijken de doodsteek te luiden en plaats te maken voor meer geavanceerde technologieën die binnenkort zullen domineren, zowel qua keuze als populariteit.
In de VS werd onlangs door The Wall Street Journal gemeld dat er alleen al van 2015 – 2017 een toename van 95% is geweest! Nu deze overgang sneller gaat dan ooit verwacht, is het uw tijd om te profiteren en een voorsprong te nemen voordat iedereen erachter komt hoe geweldig deze nieuwe opties zijn.

Internet radio

Het internet is niet alleen een manier om in contact te blijven en ideeën uit te wisselen, het is ook een uitstekende muziekleverancier. Luisteraars van internet radio kunnen genieten van duizenden stations van over de hele wereld of ze kunnen zich liever abonneren met hun favoriete podcasts on-demand, zodat deze rechtstreeks via uw toestel worden afgespeeld (dit werkt alleen als u online bent). Aangezien deze radio geen computer nodig heeft voor installatie – zorg gewoon voor een gratis internetverbinding – hebben luisteraars eindeloze mogelijkheden om van muziek te genieten terwijl ze buiten zijn!

DAB radio

Een DAB-radio is een geweldige manier om naar al uw favoriete zenders te luisteren. Het is belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van deze nieuwe technologie, dus we bieden alleen toestellen aan die gemaakt zijn met materialen en componenten van hoge kwaliteit! Als er gebieden zijn waar het signaal niet sterk genoeg is of als de FM-ontvangst thuis slecht was voordat u een antenne kocht, zou een antenne-upgrade nodig zijn, omdat bijna elk product dat nu verkrijgbaar is beide technologieën (DB+ en Fm) bevat.

https://audiogigant.nl/geluid/dab-fm-internet-radio/
Bigoz.nl