Bigoz
Image default
Bedrijven

We houden van verkleden

We kennen het allemaal nog wel van vroeger, verkleden. We deden het overal als kind zijnde en nu nog steeds. Op kinderfeestjes gingen we vaak verkleed als piraat of boef en tegenwoordig zijn er veel foute feestjes waarbij we dat nog steeds doen. Zoals feesten waarbij we allemaal in het roze verkleed gaan of een thema James Bond, waarbij iedereen als 007 of geheim agent verkleed gaat. Tegenwoordig is dit ook een beetje het geval met kerst. We kennen het nog wel van vroeger dat we niet wilde dat oma of mama een kersttrui voor ons breiden en we er vervolgens in moesten rondlopen. We schaamden ons dan enorm. Maar tegenwoordig is dat wel anders. De nieuwste trend is namelijk de kerst trui. In dit artikel word er meer verteld over de wereld van kersttruien en waarom ze zo populair zijn.

Zoals gezegd houden wij Nederlanders er van om ons te verkleden. We zijn dan voor eventjes iemand anders en voelen ons geweldig. Zeker aangezien iedereen tegenwoordig naar verkleedde feestjes gaat is het extra leuk om zelf ook de meest gekke outfits aan te doen. We voelen ons dan ook veiliger en het voelt alsof we meer kunnen maken en dus ook meer plezier hebben op het feest. Niemand weet immers toch wie je bent wanneer je verkleed bent. Ook kersttruien geven dus dit effect. Tegenwoordig draagt bijna iedereen hem de foute of grappige kersttrui. Het is anders dan anders en het voegt wat toe aan het oh zo mooie familie feest. Het voegt iets extra leuks toe aan de kerst. Vaak zijn we netjes gekleed en is het allemaal wat serieuzer, maar door het gebruik van de kersttrui word er een grappig element toegevoegd waardoor het nog gezelliger wordt.

Kerst moet dus naast gezellig ook af en toe wat minder netjes zijn. Door de informele foute kersttrui gaat dit uitstekend. Het is onschuldig maar toch super leuk, en het maakt de mensen aan het lachen.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/
Bigoz.nl