Bigoz
Image default
Bedrijven

Zie er altijd netjes en professioneel uit

Ben je vaak buitens huis voor werk en ben je veel buiten de deur, omdat je langs klanten of potentiele klanten moet. Je bent dan waarschijnlijk een zakenman of vrouw die op bezoek gaat bij (potentiele) klanten. Je wilt natuurlijk er goed uitzien als je langs gaat bij klanten. Een professionele uitstraling is erg belangrijk bij het werven van klanten, maar ook bij het behouden van klanten. Het is dan ook van belang dat je altijd op tijd komt bij een afspraak. Je kan beter te vroeg zijn dan te laat, want het ziet er erg slordig uit als je te laat bent. Klanten hebben meer vertrouwen in iemand die op tijd komt. Wanneer je te laat komt is het lastig het gesprek goed te laten verlopen.

Wat ook erg belangrijk is dat je uitstraling en lichaamshouding goed is. Je moet zelfverzekerd zijn tegenover je klanten en we hebben het dan niet alleen over jezelf, maar ook over het product dat je verkoopt. Als je overtuigend en zelfverzekerd overkomt bij klanten, zullen ze eerder overstag gaan dan wanneer je erg onzeker bent. Hiernaast hou je het gesprek vaak gaande als je overtuigt bent over de dienst of het product dat je verkoopt. Hiernaast moet je ook geïnteresseerd zijn in de klant en niet alleen maar over jezelf of je bedrijf praten. Anders kan het overkomen dat de klant niet interessant is.

Als derde is het belangrijk dat je er netjes uitziet. Een goed pak is dan ook essentieel bij het werven van klanten. Een professionele uitstraling zal altijd positief uitvallen bij het werven van klanten. Als je er netjes uitziet zullen klanten denken dat ze ertoe doen. Verstandig is dan ook van te voren langs een stomerij te gaan en te kiezen voor greenearth cleaning. De manier van stomen is natuurlijker en beter voor je pak en het milieu.

http://www.stomerijpanda.nl
Bigoz.nl