Bigoz
Image default
Dienstverlening

3 redenen om te kiezen voor een slot met een keurmerk

Bent u op zoek naar een nieuw slot en kunt u niet kiezen uit de vele sloten die worden aangeboden, dan adviseren wij u om te kiezen voor een slot met een keurmerk. Deze sloten zijn dan wel duurder dan andere sloten, maar hebben de volgende drie voordelen.

Sloten met een keurmerk worden altijd uitvoerig getest alvorens deze worden verkocht. De keuring wordt uitgevoerd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). De SKG testen de sloten allereerst of deze bestand zijn tegen de populairste inbraakmethoden. De SKG kent aan de hand van deze keuring één, twee of drie sterren toe aan een slot. Hoe meer sterren een slot krijgt, hoe veiliger het slot is.

Daarnaast zijn sloten met een keurmerk lastiger te forceren door inbrekers. Hierop worden de sloten getest. Omdat het een inbreker meer tijd kost om het slot te forceren zal hij eerder geneigd zijn om te kiezen voor een woning met een slot zonder keurmerk. Hoe langer een inbreker namelijk bezig is met het forceren van het slot, hoe groter de kans is dat hij gepakt wordt.

Daarnaast worden de sloten met een keurmerk ook altijd getest op hun gebruiksvriendelijkheid. U bent er dus altijd van verzekerd dat u de sleutel soepel in het slot kunt steken en zonder problemen kunt omdraaien. Op het moment dat u sloten vervangen Zwolle wilt, dan bent u bij ons goed terecht.

Heeft u interesse gekregen in een slot met SKG-keurmerk, dan kunt u altijd contact opnemen met slotenmaker Zwolle voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de sloten die wij aanbieden en bij u kunnen installeren.

 

Bigoz.nl