Bigoz
Image default
Dienstverlening

Een winkelboog van karton

Je ziet ze vaker wanneer je een winkel binnen loopt en er is een speciale promotie aan de gang. Winkelbogen worden steeds meer ingezet in winkels en dat is niet gek. De vorm en plaatsing trekt veel aandacht en is moeilijk onopgemerkt te blijven voor de bezoeker. In deze blog gaan we je meer uitleg geven over wat een winkelboog karton is, waar je het voor kan gebruiken en waar je deze winkelboog kartonnen kunt aanschaffen. Lees dus snel verder!

Wat is het?

Je ziet deze bogen in alle vormen en maten, klein of groot het maakt allemaal niet uit. Meestal zijn ze kleurrijk en staan ze midden in een winkel bij een bepaald product. De bogen worden gemaakt met behulp van dure speciaal gemaakt machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Hierdoor wordt het afgeraden om zelf een winkelboog in elkaar te knutselen. De complexiteit en ongewone vorm dient genoeg steun te hebben anders stort het namelijk in.

Mogelijkheden kartonnen boog

Zoals we al aangaven kun je een kartonnen boog neerzetten in een winkel om een bepaald product in de spotlight te zetten. Dit wordt meestal gedaan voor producten die tijdens een promotie extra aandacht verdienen en daardoor geplaatst worden met opvallende attributen eromheen. Als opvallend attribuut zou je gebruik kunnen maken van een boog gemaakt van karton. Het is een goede manier om de publieke aandacht te vragen en valt goed op. Dit zijn echter niet de enige situaties waarin een kartonnen boog kan worden neergezet. Zo kan er gekozen worden om ter promotie van het evenement een kartonnen boog te creëren met daarop de naam van het evenement. Dit zie je vaker gebeuren bij indoor evenementen die druk bezocht worden. Kartonnen bogen worden ook soms ingezet op een grand prix tijdens een race evenement. Niet zo zeer door de organisator zelf, maar door de teams die zich hebben geïnstalleerd tijdens de periode van het evenement.

Waar schaf ik het aan?

Winkel boog karton kan op veel plekken worden aangeschaft. Er zijn diverse online en offline bedrijven die zich focussen in offline marketing materialen voor je evenement of winkel. Meestal beschikken deze bedrijven ook over de benodigde machines om winkelbogen te fabriceren. Sommige van deze bedrijven geven ondernemers de mogelijkheid om een winkelboog van karton online te bestellen. Endless branding is een van deze bedrijven die deze maar ook andere promotie materialen aanbiedt.

 

 

https://endlessbranding.com/winkel-boog-karton/
Bigoz.nl