Bigoz
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8

Laatst had ik voor mijn zoontje zijn afscheid groep 8 (klik hier voor Jilster.nl). Hij heeft nu 8 jaar lang daar op de basisschool gezeten waarvan de laatste 3 jaar met dezelfde juffrouw. Wij vinden het dus wel een mooi moment om de juffrouw te bedanken met haar afscheid groep 8. Zij heeft hen eenmaal naar het laatste jaar geholpen en klaargemaakt voor de middelbare school. Wij zijn dus, als ouders zijnde, met het idee gekomen om een tijdschrift te laten maken voor het afscheid van de klas voor hun juffrouw. Hoe zijn wij eigenlijk op dat idee gekomen? Dat zal je lezen in dit blogje!

 

Zoeken op afscheid groep 8

Wij wisten in eerste instantie helemaal niet wat we wilden gaan doen, dus gingen we zoeken op afscheid groep 8. Dit deden we via Google, zo konden we vrijwel direct alle resultaten zien en mogelijkheden uitkiezen voor een ideaal afscheid. We hadden van te voren ook vrijwel geen ideeën. Toen zagen we ineens de website van Jilster voorbij komen. Zij bieden het aan om een tijdschrift te laten maken met diverse foto’s en teksten, geheel naar eigen wens. We hebben er dus met zijn allen voor gekozen om dit voor de juffrouw van groep 8 te gaan doen zodat zij ook een leuk bedankje krijgt voor haar inzet de afgelopen 3 jaar voor deze groep kinderen. We hopen dat ze na deze jaren met haar als juffrouw een goede basis hebben ontwikkeld voor de middelbare school.

 

Tijdschrift maken

Wij hebben met zijn allen meegewerkt aan het tijdschrift, zowel leerlingen als ouders. We hebben een fotolijst gemaakt van groep 6 t/m einde groep 8. Hierin zijn alle leuke momenten te zien die de leerlingen hebben meegemaakt met de juffrouw. Ook zijn er allemaal leuke tekstjes geschreven door de leerlingen.

De juffrouw vond het geweldig! Ze vond het ‘t meest originele cadeau wat ze ooit heeft gekregen. Ze vond het zelfs leuker dan de cadeautjes voor haar verjaardag van haar man. Nou dat zegt toch wel weer iets.
Wil jij nou ook zo’n leuk tijdschrift maken voor afscheid groep 8? Dan raad ik jou Jilster aan!

Bigoz.nl