Bigoz
Image default
Dienstverlening

Online trouwkaarten bestellen

Een maand geleden moest ik online trouwkaarten bestellen aangezien ik ga trouwen met mijn toekomstige vrouw. We zijn nu voor zo een 4,5 jaar samen en ik vond het toch wel tijd dat ik haar ten huwelijk zou vragen. Gelukkig zij ze ook nog eens ja, dat hoort er natuurlijk ook nog bij. Ik vond het helemaal geweldig alleen nu moeten we nog alles zien te regelen voor de bruiloft. Het is nog lang niet dus we nemen er rustig de tijd voor, alleen willen we alles al wel graag op een rijtje hebben. We willen weten wat voor muziek, wat voor kleding we aantrekken, wie er komen. Maar om te weten wie er komt moeten we uitnodigingen kunnen versturen, dus hebben we trouwkaarten nodig. In dit blogje lees je hoe we alles hebben geregeld.

 

Trouwkaart kiezen

Als eerste moesten we een trouwkaart kiezen. Via welke website wisten we nog niet. We zijn dus gaan zoeken op trouwkaarten bestellen, via Google. Ook dit was lastig oordelen. Natuurlijk zie je de hoogste in zijn klasse: Greetz. Maar hier betaal je natuurlijk ook meteen voor. Wij zagen een bedrijf staan die vrijwel hetzelfde maakt, van goede merken, voor een goedkopere prijs. Namelijk De Familiedrukker. Wij waren wel geinteresseerd en hebben het bedrijf geinformeerd of zij voor ons trouwkaarten konden maken. We kregen een proefkaartje opgestuurd met de vraag of deze naar wens is. En hij was meteen perfect! We hebben meteen alles laten drukken en hebben ze uitgedeeld aan iedereen die op onze bruiloft moet komen.

 

Resultaat

Wij hebben in ieder geval na dit resultaat erg veel zin in de bruiloft. We hebben ook veel positief commentaar gekregen op de kaarten en we hopen dat we jullie een voorbeeld hebben gegeven van hoe een goede trouwkaart er uit hoort te zien. Bedankt Familiedrukker! 

Bigoz.nl