Bigoz
Image default
Dienstverlening

Jaarrekening Excel sbr

We kennen allemaal jaarrekening Excel omdat dit een standaard wijze is voor de meeste ondernemers voor het maken van de jaarrekening. Excel is een makkelijk te gebruiken software en het is ook heel uitgebreid.

Wat is sbr?

Nu horen we ook steeds vaker voor jaarrekening Excel sbr maar wat houd dit in voor de gewone ondernemer? Nu betekent het nog niks maar dit gaat in de toekomst wel veranderen. De jaarrekening maken in Excel zal niet genoeg zijn want het moet ook in sbr aangeleverd worden. Sbr is een bestandstype dat gebruikt word voor het delen van financiële gegevens.

Converteren

Nu maken de meeste ondernemers nog hun jaarrekening en dit is geen probleem al moeten ze het in sbr aanleveren. Dit komt door jaarrekening Excel sbr. Met jaarrekening Excel sbr is het namelijk mogelijk om de jaarrekening te converteren van Excel naar sbr. Deze jaarrekening Excel sbr is nu al verkrijgbaar bij diverse leveranciers.

Twijfel je nog over welke jaarrekening Excel sbr de beste is of wat het voor jouw onderneming betekent? Het is dan wel zo slim om er meer over te leren. Dit kun je dan ook doen door de onderstaande websites te bezoeken voor meer informatie.

xbrlweb.parseport.com

belastingdienst.nl

ondernemersplein.nl

Bigoz.nl