Bigoz
Image default
Gezondheid

Hoe weet ik of ik een testosteron te kort heb?

 

Hoe weet ik of ik een testosteron te kort heb?

Symptomen van een testosteron te kort zijn meestal een mix van een aantal ongemakken. Als man zijnde is het belangrijk om voldoende testosteron aan te maken. Bij een te kort aan testosteron kunnen namelijk de volgende klachten optreden:

 

  1. Algehele malaise en futloosheid: je hebt nergens meer zin in en voelt je over het algemeen niet goed

  2. Afname van spiermassa en spierkracht: je verliest kracht en je merkt dat je spiermassa afneemt. Ook zul je merken dat het lastig wordt om nieuwe spieren te kweken.

  3. Beharing neemt af en groeit trager bij dan voorheen

  4. Je libido neemt af en je hebt soms last van erectiestoornissen

  5. Toename van vetmassa met name rond de buik

Hoe verhoog ik mijn testosteronniveau?

Om op korte termijn je testosteron waarde omhoog te krijgen, kun je gebruik maken van testosteron pillen. Dat zijn meestal pillen in de vorm van een kuur die ervoor zorgen dat je testosteron productie zal toenemen. Wat dergelijke supplementen precies doen is het volgende: dergelijke supplementen zorgen ervoor dat de hormonen (die voor testosteron aanmaak zorgen) gestimuleerd worden. Na zo’n dergelijke kuur zal je lichaam dan ook zelfstandig meer testosteron aanmaken dan voorheen.

 

Waar koop ik testosteron pillen?

Testosteron pillen zijn onder andere te koop op sportvoedingssupllementen sites, alsook op sites die libido verhogende supplementen aanbieden. Denk aan eiwitshakestore.nl of libido plaza.

 

http://erectiestoornisoplossen.nl
Bigoz.nl