Bigoz
Image default
Gezondheid

De juiste correctie

Heel veel van ons krijgen er op latere leeftijd wel last van, ik heb het dan over overtollig huid aan je bovenooglid. Je wilt er natuurlijk graag vanaf zijn, je weet alleen niet zo goed hoe je dat moet doen waarschijnlijk. Gelukkig is daar vandaag de dag plastische chirurgie die jou van je overtollige huid af kan helpen. Met een ooglidcorrectie kun je heel snel en op een makkelijke manier geholpen zijn!

 

Bij een bovenooglidcorrectie wordt het overschot aan huid en overtollig vetweefsel dat je hebt verwijderd. De operatie duurt over het algemeen nog geen drie kwartier. De operatie wordt onder een lokale verdoving gedaan dus je kunt daarom ook dezelfde dag alweer naar huis. Het voordeel van een bovenooglidcorrectie is dat je er vaak gelijk veel jonger uitziet, je hebt weer een frisse blik in je ogen. De bovenooglidcorrectie ervaringen van mensen zijn over het algemeen heel erg positief.

 

Voor de operatie heb je een consult met de arts. De arts gaat dan bepalen of jouw klachten inderdaad verholpen kunnen worden met behulp van een van de behandelingen. We raden aan de naam van de behandelend arts altijd even even online te bekijken zodat je weet of er geen negatieve verhalen over de arts de ronde gaan.

 

Een bovenooglidcorrectie wordt eigenlijk altijd onder lokale verdoving gedaan. Er wordt een klein naaldje met verdovingsvloeistof onder de huid van de oogleden gespoten. De arts gebruikt een techniek waardoor het verdoven zo goed als helemaal pijnvrij is, dit verschilt nog wel eens per persoon. De verdoving bij de tandarts is in ieder geval een stuk pijnlijker te noemen.

 

Het is belangrijk dat het resultaat van een bovenooglidcorrectie heel natuurlijk eruitziet. De originele vorm van de ogen dient daarom behouden te worden. Helaas komt het zo nu en dan voor dat mensen er verbaasd uit gaan zien, dit mag uiteraard niet zo zijn. Het is ook belangrijk dat de ogen volledig sluiten na de behandeling. De arts heeft een speciale techniek om te testen of de arts niet teveel weghaalt.

 

Een bovenooglidcorrectie herstel vraagt sowieso ongeveer zeven tot tien dagen. Hierna is het aan jezelf of het je verstandig lijkt om weer aan de slag te gaan. Je moet namelijk bloeddrukverhogende momenten zoveel mogelijk vermijden. De pijn na een ooglidcorrectie wordt over het algemeen als minimaal ervaren. De zeven tot tien dagen zijn bij tachtig procent van de patiënten de blauwe zo goed als helemaal verdwenen. Bij de overige twintig procent kan het zijn dat er door een kleine bloeding nog enkele blauwe plekken zichtbaar zijn. Probeer daarnaast ook roken en meeroken zoveel mogelijk te vermijden. Ook alcohol raden wij af om het herstel beter te laten verlopen.

 

https://faceland.nl/
Bigoz.nl