Bigoz
Image default
Internet

Een website laten maken in Rotterdam voor jou bedrijf

Een eigen website hebben waar jij vertelt over je bedrijf en welke diensten of producten je aanbiedt is momenteel erg belangrijk voor je bedrijf. Er wordt momenteel ontzettend veel gedaan op het internet en daarom is het van groot belang dat je een eigen website hebt. Voordat mensen je winkel bezoeken en je producten kopen of voordat je je diensten mag uitvoeren willen mensen weten met wie ze te maken hebben of wat voor producten er te koop zijn. Ben je opzoek naar een bedrijf die jouw website kan maken? Ga dan naar website laten maken in Rotterdam

De website is klaar en nu?

Nu is het wachten op bezoekers, maar helaas komen die bezoekers niet vanzelf. Het is belangrijk dat je website goed vindbaar is op Google voor degene die jouw bedrijf of jouw als persoon niet kennen en niet weten hoe jouw bedrijf heeft. Stel je voor dat je bijvoorbeeld een schoonmaak bedrijf bent en je schoonmaak diensten aan biedt. Wanneer mensen in Google typen ‘schoonmaakbedrijf’ is dit een heel groot begrip in Google, er zijn natuurlijk nog duizenden of misschien wel miljoenen schoonmaakbedrijven in Nederland die ook een eigen website hebben met verschillende diensten. Je wilt natuurlijk dat wanneer zij op ‘schoonmaakbedrijf’ zoeken, jij op de eerste pagina staat en het liefst boven aan. 

Dit noemen we SEO (Search engine optimisation) Dit wordt ook gedaan door professionals en Nofie kan je hierbij helpen. Ze zorgen er sowieso al voor dat de website een goede basis heeft waardoor deze al sneller vindbaar is. Je kunt de SEO weer door een andere specialist laten optimaliseren. 

Wat kost een website laten maken in Rotterdam?

Een website laten maken heeft verschillende prijzen. Nofie heeft het wat makkelijker gemaakt en heeft 3 verschillende pakketten samen gesteld waar je uit kan kiezen. Brons, Zilver of Goud. Neem een kijkje op de website voor de inhoud van deze pakketten.

 

Bigoz.nl