Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Guess Zonnebrillen

Hoe Guess begon

De broers Marciano, van Marokkaanse afkomst begonnen het kledingbedrijf Guess rond 1970 in Frankrijk. Hun primaire product was de spijkerbroek. De Guess spijkerbroeken waren ‘stone washed’ waardoor ze zachter aanvoelden dan de traditionele spijkerbroeken. Toen de spijkerbroeken rage in Frankrijk uit begon te sterven besloten ze om het in 1981 te gaan proberen in de Verenigde Staten, en met succes. Guess groeide uit tot een topmerk in de wereld van ‘denim’. Vooral met provocerende zwart-wit reclamecampagnes werd Guess een veel besproken merk en stegen de verkopen binnen mum van tijd naar grote hoogte.

Toen kwam de zonnebril van Guess

Vanaf de jaren 2000 lanceerde Guess de eerste collectie zonnebrillen. Deze zonnebrillen waren net zo innovatief en opmerkelijk als alle andere mode accessoires waar Guess naast spijkerbroeken mee was begonnen. Funky ontwerpen, veel oog voor detail, groot gebruik van kleurschakeringen en de combinatie van retro en de laatste modetrends. Guess staat voor glamour en stijl, te combineren met elke outfit, voor elke gelegenheid. Klik hier voor andere merken

Nieuwe lijn en merk

Eind 2006 introduceerde Guess hun Marciano herenlijn, inclusief prachtige zonnebrillen, met vooral de aviator en rechthoekige modellen, die in deze lijn tevens werden opgenomen. Guess bleef aan de weg timmeren. In 2007 werd het merk G by Guess gelanceerd, waar ook een nieuwe lijn zonnebrillen onder viel. Zonnebrillen met veel karakter, tijdloos, maar toch altijd eigentijds. Met oversized aviator, wayfarer en vlindervormige modellen werd ook deze lijn een groot succes.

Eigengereid en zelfbewust

Guess zonnebrillen zijn gemaakt voor mensen die weten wat ze willen, sterk in het leven staan, energie uitstralen en anders durven zijn. Want met de immer uitdagende en opvallende zonnebrillen van Guess zul je opvallen, zul je worden nagekeken en waarschijnlijk worden aangesproken. Charisma, wat het dragen van een Guess zonnebril je nu eenmaal geeft, zal je omgeving doen reageren. Hoor jij bij Guess en Guess bij jou?

http://www.fuva.nl
Bigoz.nl