Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Lekker op vakantie? Neem je ook een schoudertas mee?

Lekker op vakantie? Neem je ook een schoudertas mee?

Als je op vakantie gaat, heb je een tas nodig waar je alles in kan stoppen. Toch is het ook verstandig om nog een tweede tas mee te nemen voor als je op vakantie bent. Als je er dan op uit wil gaan kan je kleine dingen als je portemonnee en je fotocamera makkelijk meenemen. Welke tassen je dan nog meer mee zou kunnen nemen is natuurlijk een heel persoonlijke keuze. In deze blog kan je alles lezen over de tassen die je mee zou kunnen nemen. 

Welke reistassen neem je mee als je op vakantie gaat? 

Als je op vakantie gaat moet je rekening houden met verschillende soorten reistassen. Je hebt in ieder geval een tas nodig waar je al je kleding in kan stoppen en daarnaast heb je nog een kleinere tas nodig waarin je je spullen kan gaan stoppen als je erop uit wil gaan als je op vakantie bent. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het om de tassen gaat. Zo zou je bijvoorbeeld een schoudertas mee kunnen nemen, of een heuptasje of een rugzak. Een van de meest veilige tassen die je mee kan nemen is een heuptasje. In zo een heuptassen draag je alles wat je mee neemt op je buik. Hierdoor heb je altijd zicht op je kostbaarheden.

 

Welke rugtas kan je het best kiezen als je op vakantie gaat? 

Er zijn heel veel verschillende rugtassen te vinden die geschikt zijn om mee te nemen op vakantie. Maar toch zijn er veel vrouwen die het heel belangrijk vinden om ook op vakantie er heel trendy uit te kunnen zien.

Voor deze vrouwen is het een echte aanrader om een trendy tas aan te schaffen. Zo zou je kunnen denken aan een boldbanana tas of aan een zebra tas. Beide tassen soorten zijn rugtassen. Alleen zijn die van bold banana waterdicht en zijn ze gemaakt in allemaal verschillende kleuren. Een bold banana tas past dan ook makkelijk bij iedere outfit.

 

Wanneer je voor een trendy zebra tas kiest, is het zo dat je voor ieder lid van het gezin een eigen tas kan kopen in het formaat dat bij de leeftijd past. Zebra tassen zijn te krijgen in drie verschillende maten en voor jongens, meisjes en volwassenen. Een zebra tas is minder kleurrijk dan een bold banana tas. Maar dat maakt zo een tas niet minder praktisch.

 

Bigoz.nl