Bigoz
Image default
Sport

Medailles bestellen, leuk als weggeefcadeau!

Medailles kun je bestellen wanneer je een sportevenement geeft, een bedrijventoernooi organiseert of een andere activiteit op poten zet. We noemen medailles daarom vaak trofeeën net als sportbekers of kampioensschalen. Maar deze prijzen zijn ook hartstikke leuk om te geven bij andere gelegenheden. Zeker wanneer je medailles kunt bestellen die je zelf met een paar muisklikken personaliseert.

4 voordelen van medailles als weggeefcadeau

Een weggeefcadeau is een klein geschenkje dat je bijvoorbeeld uitdeelt op een kinderfeestje, een vrijgezellenparty of een familiedag. De voordelen van medailles als weggeef- of uitdeelcadeaus zijn:

  • Herkenbaar. Wanneer je een evenement buiten de deur organiseert helpen medailles om de deelnemers te herkennen tussen de andere mensen.
  • Voordelig. Medailles bestellen is erg voordelig. Tip: kies een leverancier die zijn eigen medailles maakt en bedrukt, dan ben je nog goedkoper uit.
  • Persoonlijk. Je kunt medailles voor verschillende doeleinden bestellen. Het kan als grapje bedoeld zijn, een blijk van waardering of zoals gezegd ter herkenning. Maak medailles persoonlijk door eigen afbeeldingen of tekst toe te voegen.
  • Makkelijk te bestellen. Medailles zijn eenvoudig online te bestellen. Ook het personaliseren neemt slechts een minuut of twee in beslag. In de meeste gevallen heb je een bestelling binnen één dag in huis.

Ook sportbekers zijn eenvoudig te personaliseren

Sportbekers kun je op vrijwel dezelfde wijze personaliseren en bestellen als medailles. In plaats van een lint kies je de soort beker. Afbeeldingen laat je op de sportbeker zelf drukken en een eventuele inscriptie komt op de marmeren voet te staan. Leuk als wisseltrofee bij een bedrijfstoernooi of als hoofdprijs bij een gezellige pubquiz.

Ook voetbalmedailles, hockey prijzen en andere sportprijzen bij Budgettrophy.com

  1. voetbalmedailles en hockey prijzen kun je van een inscriptie voorzien. Bij deze standaard sportprijzen is het alleen niet mogelijk om een eigen afbeelding toe te voegen. Bekijk het hele aanbod op de website, kies de voetbalmedailles, hockey bekers of beelden die je wilt en het personalisatieproces wijst zich vanzelf. En bij vragen kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice.
Bigoz.nl