Bigoz
Image default
Sport

Kies uw eigen crossfit rack

Een crossfit rack heeft vele functies, daarom hoeft u maar uit twee soorten crossfit racks te kiezen bij Fitribution. Wel zo makkelijk, want zo hoeft u geen Googleonderzoek te doen naar alle functies van verschillende crossfit racks. De twee opties zijn: de Crossfit Pull Up bar en de Half Rack. De Crossfit Pull Up bar is een accessoire dat u aan de muur bevestigd. De meest voor de hand liggende oefening die u hiermee kunt doen is natuurlijk pull ups. Andere mogelijke oefeningen zijn: chin ups, knee raises, leg raises, en toes to bar. Bij Half Rack moet u denken aan een crossfit rack dat op de grond staat. U kunt hiermee verschillende oefeningen doen, zoals bench press, squats, en rows. Beide soorten crossfit racks zijn zeer geschikt voor thuisgebruik. De compactheid van de accessoires maakt dit mogelijk.

Wat is een Crossfit workout?

Crossfit is een vorm van fitness die is bedacht door Greg Glassman en Lauren Jenai. Een Crossfit workout is een serie oefeningen waarbij de sporter zo veel mogelijk oefeningen zo vaak mogelijk moet uitvoeren. Glassman en Jenai hadden met Crossfit een fysieke bewegingssport met een snufje competitie in gedachten. Crossfit is dan ook een mooie combinatie geworden van gewichtheffen, atletiek, en gymnastiek. Een Crossfit workout bestaat uit krachttraining, snelheid en vooral veel beweging. Het is ideaal gebleken voor het fit houden van politiemensen. Crossfit in combinatie met een gezonde levensstijl verlengt gegarandeerd loopbanen die net zo intensief zijn als dat van politieagenten.

Veiligheid en kwaliteit gaan voor!

Veiligheid en kwaliteit zijn erg belangrijk bij het uitzoeken van fitness accessoires. Dit geldt dus ook voor uw crossfit rack. U moet er toch niet aan denken dat uw crossfit rack mankementen vertoont als u er aanhangt? Blessures of verwondingen zullen dan geheid het gevolg zijn. Bij Fitribution vindt u een enorm assortiment aan professionele fitness accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u altijd vertrouwen op de veiligheid van uw materialen. Het assortiment van Fitribution bestaat onder andere uit halterstangen, sluiters, schijven, banken, rekken, dumbells, kabelaccessoires, en rigs. U heeft dus veel accessoires om uit te kiezen als u uw crossfit rack wilt aanvullen.

https://www.fitribution.com/nl/
Bigoz.nl