Bigoz
Image default
Tweewielers

Zündapp onderdelen

Het bekende Duitse merk motorfietsen Zündapp bestaat al sinds 1917. Drie jaar na de oprichting begon Zündapp met de productie van motoren. De Zündapp onderdelen werden gebaseerd op de Britse motoren. Na 1918 mocht Zündapp niet meer werken met krijgsgevangenen, in de jaren daarna kwamen er steeds meer motorfiets fabrikanten. Het was Zündapp die in deze budget markt het hoofd boven water wist te houden. In de Tweede Wereldoorlog produceerde het merk diverse Zündapp onderdelen voor de Duitse krijgsmacht, vaak waren het standaard Zündapp motoren die van een andere kleur werden voorzien.

 

Zündapp met een Italiaanse look

De retro scooter van Vespa zal je bekend voorkomen. Let op, het kan ook de populaire Bella R 150 zijn die vanaf 1954 in productie werd genomen. Toen afspraken met een Italiaanse leverancier niet tot stand kwamen met werd Zündapp onderdelen een Duitse kopie gemaakt van de Italiaanse retro scooter.

 

KS 50 de bekendste en de laatste

De Zündapp KS 50 behoort tot de meest bekende modellen van Zündapp. Deze lichte motorfiets werd tot het einde van het merk geproduceerd. In de jaren tachtig ging het niet goed meer met de verkoop en werd de productie van Zündapp onderdelen overgedragen aan een Chinees concern. Er werden veel Zündapp onderdelen geproduceerd in India.

 

Nieuwe Zündapp onderdelen kopen

Voor alle bezitters van klassieke Zündapp motorfietsen, bromfietsen en scooters is het goed om te weten dat je nog steeds nieuwe Zündapp onderdelen kunt bestellen. Je hoeft er de deur niet eens voor uit, je kunt honderden onderdelen direct bestellen via internet. Bijna alle onderdelen van jouw Zündapp motorfiets kun je vervangen en repareren, zo blijft jouw motorfiets in perfecte staat.

 

Bestel direct Zündapp onderdelen

Bestellen is heel eenvoudig. Als eerste ga je naar de pagina van Zündapp onderdelen, je kunt naast merk ook zoeken op een specifiek onderdeel. Als je het juiste Zündapp onderdeel hebt gevonden hoef je alleen maar de bestelling af te ronden. Via internet bent je beschermd via de wet Kopen op Afstand zodat je op een veilige manier Zündapp onderdelen kunt bestellen. Met betaalopties als iDEAL en Afterpay kun je met je normale betaalpas bestellen en betalen. Kijk snel op de pagina voor alle Zündapp onderdelen.

Bigoz.nl