Bigoz
Image default
Vakantie

Een gezellig uitje bij een bijzondere groepsaccommodatie

Bij De Westernboerderij in Gelderland vindt u een bijzondere groepsaccommodatie genaamd het Tipidorp. Voor een bedrijfsuitje met overnachting kunt u hier terecht, maar uiteraard ook voor andere uitjes. De Westernboerderij heeft zo’n 6 hectare aan buitenruimte en maar liefs 800 m² aan overdekte en verwarmde binnenlocaties. Er is daarom meer dan genoeg ruimte voor allerlei soorten uitjes. Kies bijvoorbeeld samen met uw collega’s uit het enorme aanbod aan arrangementen om samen een onvergetelijke tijd te beleven.

Dé specialist in groepsuitjes in Gelderland en omstreken

Bij De Westernboerderij bent u met groepen van minimaal vier en maximaal honderd personen welkom om u onder te dompelen in de wereld van het Wilde Westen. Of u nu een groep familieleden bent of collega’s, studenten of ouderen, iedereen is welkom. Voor elke groep is er wel een bijpassend arrangement te vinden dat bij de wensen van de groep past. Voor mannen zijn er bijvoorbeeld arrangementen met kleiduiven schieten en paintballen. Voor bedrijven zijn er bijvoorbeeld arrangementen waar activiteiten voor teambuilding in zitten. En voor groepen kinderen is het arrangement met de huifkar altijd een daverend succes. Kortom, voor elk gezelschap is er wel wat leuks te beleven.

Kies uit uiteenlopende activiteiten

Bij deze bijzondere groepsaccommodatie is enorm veel binnen- én buitenruimte om u ongehinderd te vermaken met uw collega’s of vrienden. Naast de zojuist genoemde buitenactiviteiten zijn er ook tal van arrangementen waarbij u warm en overdekt binnen zit. Zo kunt u ook met slecht weer of in de winter een fijne dag op De Westernboerderij beleven. Voor een bedrijfsuitje met overnachting geldt hetzelfde. Arrangementen voor binnen zijn bijvoorbeeld de ‘Westernparty- Rawhide!’, ‘Pizza, Pils en Plezier’ en ‘Western grill’. Bent u fan van ‘Ik hou van Holland’? Dan zult u met plezier aan de quiz mee kunnen doen.

Unieke en bijzondere groepsaccommodatie voor een onvergetelijke tijd

Vraagt u zich af wat er nu zo uniek en bijzonder is aan De Westernboerderij? Dat is heel eenvoudig: de meeste groepsuitjes houden namelijk op zodra de zon ondergaat. Bij deze bijzondere groepsaccommodatie kunt u kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting, zodat jullie samen de dag kunnen afsluiten rond het kampvuur. Daarnaast is het uniek dat u uit zo ontzettend veel arrangementen kunt kiezen. Activiteiten, eten, drinken, én overnachten behoren tot het keuzepakket. Zo heeft u geen gedoe en extra kosten doordat u en uw collega’s van hot naar her moeten reizen.

Bigoz.nl