Bigoz
Image default
Vakantie

5 Adembenemende bezienswaardigheden in Bergamo

Bergamo ligt in Italië en is een geweldige toeristische bestemming vanwege de prachtige architectonische structuren die de stad bezit. Hoewel het een klein stadje is in vergelijking met andere toeristische bestemmingen, heeft het toch veel te bieden.

We raden je aan om een auto te huren en langs de opwindende bezienswaardigheden te rijden die we aanbevelen in Bergamo. Auto Italy vindt de beste prijzen voor autoverhuur in Bergamo, bekijk ze hier: https://www.autoitaly.nl/. Het huren van een auto zal je helpen om jouw tijd beter in te delen.

We zullen een aantal levendige plaatsen in Bergamo bespreken.

Bezienswaardigheden in Bergamo

Er zijn veel toeristische attracties in Bergamo. Deze mag je zeker niet missen.

Bezoek de Venetian Walls

Deze muren representeren de rijke geschiedenis van Bergamo omdat ze gebouwd zijn in de 16e eeuw. In die tijd was het beschermen van de stad het doel van deze muren. In die tijd probeerde verschillende mensen de stad over te nemen.

Je kunt nu langs deze muren wandelen en de schoonheid van Bergamo ervaren. Als je langs de muren loopt kom je ook een park tegen wat je kunt ontdekken.

Capella Colleoni

Dit is een gebouw dat de schoonheid van historische architectuur met een artistieke tint laat zien, vanwege het prachtige gebouw en geweldige interieur. Het is gebouwd met gekleurde stenen in een prachtig patroon. Dit is niet het enige dat je hier kunt zien.

Je kunt hier binnen kennismaken met de geschiedenis omdat je er een aantal historische structuren en sculpturen kunt bekijken.

Basalica di Santa Maria Maggiore

Dit gebouw staat nog steeds in zijn originele vorm en is gebouwd in de 12e eeuw. Het gebouw representeert de waardevolle romantische tijden. Als je in Bergamo bent is dit gebouw het waard om te bezoeken.

Accademia Carrara

Dit is een complex dat kunst bevat, een combinatie van de kunstacademie en een galerij. Je vindt er schilderijen uit verschillende periodes uit het verleden. Er hangen zo’n 1800 waardevolle schilderijen, de meeste zijn gemaakt tussen de 15e en 19e eeuw.

Om de collectie schilderijen uit te breiden is er in de jaren ’90 een galerij toegevoegd. Hier vind je veel modernere schilderijen.

Orto Botanico

Dit wetenschappelijke museum heeft een prachtige tuin met een grote collectie flora. Je vindt hier een aantal fantastische lokale en exotische planten. Dit is één van de beste plekken als je ontspanning zoekt.

De meeste toeristen zijn op zoek n aar een levendige plek met veel bezienswaardigheden. Bergamo is een kleine stad die aan deze verwachtingen voldoet. We hebben een aantal bezienswaardigheden in Bergamo voor je op een rijtje gezet.

https://www.autoitaly.nl/
Bigoz.nl