Bigoz
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte Eindhoven – verhuizen met opslag bij Boobox

Boobox opslagruimte Eindhoven levert een uiterst goedkope verhuisservice inclusief tijdelijke opslagruimte.

Waarom is de keuze voor deze uiterst voordelige manier van verhuizen zo interessant? We leggen het graag aan je uit. Mensen verhuizen om de meest uiteenlopende redenen en individuele situaties zijn vaak verschillend. Kiezen voor de verhuisservice met opslag bij Boobox is bijvoorbeeld heel interessant in de volgende situaties:

   

 • Je verhuist tijdelijk naar het buitenland vanwege je werk of relatie. Je verkoopt je huis of zegt je huur op, maar je wilt geen afstand doen van je dierbare spullen. Tijdelijke opslag is een goede optie tot je beslist wat er met je spullen gebeurt.
 • De bouw van je nieuwbouwhuis loopt helaas langer uit dan gepland, maar je hebt je oude woning al verkocht, of de huur al opgezegd. Dan heb je in veel gevallen tussentijds opslagruimte nodig voor je inboedel.
 • Een andere oorzaak voor een gedwongen verhuizing is bijvoorbeeld een scheiding. Je moet verhuizen maar je hebt nog geen vervangende woonruimte gevonden. Opslag van je spullen is dan een goede tijdelijke oplossing.
 • Maar ook als je ongewild kleiner moet gaan wonen. Je verhuist bijvoorbeeld naar een aanleunwoning omdat je een dagje ouder bent en ineens afhankelijk bent van zorg. Opslag van te veel spullen waar je nog geen afstand van wilt doen is dan een tijdelijke oplossing.
 • Je vindt een traditioneel verhuisbedrijf te duur, maar je wilt zelf eigenlijk ook geen verhuisbusje of aanhanger huren en doe-het-zelf verhuizen. Schakel dan Boobox opslagruimte Eindhoven in! Jij doet alleen zelf in-en uitladen.

 

Hoe werkt verhuizen met opslag bij Boobox opslagruimte Eindhoven?

Je verhuizing en opslag regel je bij Boobox makkelijk en 24/7 online. Boobox is een goedkoop alternatief voor een traditioneel verhuisbedrijf. Boobox is een mobiele variant van self-storage. Hoe werkt verhuizen en opslag met Boobox in de praktijk?

 • Reserveer via de website een datum en tijdstip en het aantal benodigde opslagboxen. De inhoud van 1 mobiele opslagbox is +/- 7,5 m3, de gemiddelde inhoud van 1 kamer.
 • Geef tijdens je bestelling aan hoe lang de inboedel ongeveer in het depot van Boobox wordt opgeslagen.
 • Heb je professionele verhuisdozen nodig? Bestel deze dan gerust in de webshop en ze worden ruim van tevoren aan huis bezorgd.
 • Boobox bezorgt jouw mobiele opslagruimte op de door jou gereserveerde datum. Het aantal bestelde mobiele opslagboxen worden voor je woning geplaatst.
 • Jij begint meteen met inladen van je inboedel. Het inladen per box neemt minder dan een uur tijd in beslag als je alles vooraf hebt ingepakt en klaargezet.
 • Boobox haalt jouw mobiele opslagruimte weer op en slaat je inboedel tijdelijk op in het depot. Jij geeft via de website aan wanneer je wij je spullen bij je nieuwe woning moeten bezorgen.
 • Op de door jou gewenste datum bezorgt Boobox je inboedel op het nieuwe woonadres en jij begint zelf weer met het uitladen van je spullen. Een kind kan de was doen.

 

Verhuizen met Boobox opslagruimte Eindhoven regel je al vanaf € 207,- gemakkelijk online. Natuurlijk kun je Boobox ook alleen inschakelen voor opslag van je spullen. Je huurt al een Boobox mobiele opslagbox vanaf € 69,- per maand. Heb je vragen of afwijkende wensen? Neem gerust contact op, bezoek ons via onderstaande link. We zijn je graag van dienst!

 

https://boobox.nl/
Bigoz.nl