Bigoz
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren prijzen

Recent ging ik Googelen op touringcar huren prijzen. Ik ben namelijk op zoek naar het huren van een touringcar en hoeveel dat dan gaat kosten. Echter viel het mij op dat veel touringcarbedrijven aan maatwerk doen. Zo ook Noot Personenvervoer. Daar kun je dan je wensen bespreken en vervolgens stellen zij een voorstel offerte op. Hier besloot ik dan ook gebruik van te gaan maken!

Touringcar huren bij Noot

Uiteindelijk ging ik een touringcar huren bij Noot Personenvervoer. Ik heb daar namelijk mijn wensen besproken en kreeg een heel mooi voorstel voor een schappelijke prijs voorgelegd. Ik gaf aan dat wij graag naar het Openluchtmuseum gaan en dat de opstapplek Ede is. Dit laatste is een groot voordeel omdat dat ook de vestigingsplaats van Noot Personenvervoer zelf is. Zo hebben zij minder reistijd en dus minder kosten. Dat scheelt voor ons uiteraard ook weer.

En uiteraard is het Openluchtmuseum vanaf Ede ook niet zo ver weg. Dit alles heb ik telefonisch besproken met iemand van Noot Personenvervoer. Daarnaast gaf ik aan dat het om zo’n 50 a 55 personen zal gaan.

Dagje-uit

Op de dag van het dagje-uit stond de touringcar van Noot op de afgesproken opstapplek en om de juiste tijd. De chauffeur oogde erg vriendelijk en open. Ook naar de inzittenden van zijn touringcar. Bij het museum aangekomen, na een hele goede reis er naartoe, werden we ontvangen met koffie/thee en appelgebak. Perfect! Vervolgens hebben wij drie uur rondgelopen in het museum. En het zag er prachtig uit. Wij willen Noot Personenvervoer dan ook hartelijk bedanken voor deze mooie dag. Zij hebben het programma opgesteld en iedereen perfect vervoerd van Ede naar het museum en andersom.

Daarom zouden wij iedereen die een touringcar wilt huren, Noot Personenvervoer dan ook maar wat graag willen aanbevelen.

 

Bigoz.nl