Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren outlet

Voor een houten vloeren outlet ben ik naar Bax Houthandel gegaan. Ik ga namelijk verhuizen en zoek voor in mijn nieuwe woning een bedrijf dat voor mij een mooie, en het liefst goedkope, houten vloer heeft en die er ook in wilt leggen. Maar omdat het mijn eerste eigen huis is, heb ik daar nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik gaan zoeken op het internet. En zo ben ik op Bax Houthandel gekomen. In dit artikel vertel ik onder andere meer over de houten vloeren van Bax en natuurlijk over hoe het eindresultaat is geworden.

Vloerenwinkel voor houten vloeren

Ik ben dus voor houten vloeren op het internet gaan zoeken naar een vloerenwinkel. En zo vond ik Bax Houthandel. Daar las ik in het stukje tekst in Google dat zij voor een heel lage prijs goedkope vloeren leveren. Hier ben ik direct in geïnteresseerd en ben naar de website gegaan. Daar las ik dat ze zo goedkoop zijn omdat zij de houten vloeren zelf produceren in hun fabriek in Barneveld. Nu woon ik daar vlakbij. En ze hebben daar ook een showroom. Daarom besloot ik om langs te gaan bij de showroom van Bax Houthandel.

Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel aangekomen vertelde ik dat ik op zoek ben naar goedkope houten vloeren voor in mijn nieuwe woning. Daarop werd ik meegenomen naar het laminaat. En ze zagen er prachtig uit! Overigens stonden alle houten vloeren heel mooi opgesteld met op ieder een lamp gericht, waardoor je heel goed kon zien hoe zo’n vloer in jouw woonkamer zou liggen. En bij het laminaat zag ik gelijk een hele mooie vloer met een heel natuurlijke uitstraling. Precies zoals ik het graag zou willen, kijkend naar de rest van mijn woninginrichting en de kleuren daarvan. Die heb ik dan ook gekocht en ik ben erg benieuwd naar hoe het eindresultaat gaat worden.

Bigoz.nl