Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Fotobehang van een stenen muur of toch liever een inspirerende quote of adembenemende zonsondergang?

Heb jij een saaie muur in huis en geen idee wat je hier mee kunt doen? Probeer dan eens fotobehang of muurstickers. Hiermee laat je de saaiste muren tot leven komen en maak je een kamer echt eigentijds en bijzonder. Bijvoorbeeld op zoek naar fotobehang van een stenen muur? Dan ben je bij De Fabriek Muurstickers aan het juiste adres! Dit bedrijf is gespecialiseerd in fotobehang en levert dit in de beste kwaliteit. Daarnaast doen ze dat ook nog eens voor een aangenaam prijsje.

Je fotobehang van een stenen muur wordt mooier door Vinylbehang

Het fotobehang wordt door dit bedrijf gedrukt op vinylbehang. Dit is sterker en meer scheur vast dan papierbehang is en kan makkelijk afgedaan worden met een natte doek. Daarnaast bevat Vinylbehang geen gezondheids- en milieubelastende substanties waardoor het ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Een behang dat er fantastisch uit ziet en ook nog eens onschadelijk is voor mens en natuur! Wie wilt dat nu niet?

Dit fotobehang zorgt voor een compleet andere sfeer in huis

Heb je een huis met een moderne look, maar wil je toch een industriële sfeer creëren? Kies dan bijvoorbeeld voor fotobehang met een oude stenen muur of een oude stadsmuur en maak de look in je huis compleet. Ga je liever voor een ander fotobehang met een mooie print? Ook dat is mogelijk! Creëer een oase van rust door middel van een bosrijke muur of een boeddha of ga voor een energieke kamer met uitzicht over Manhattan. De Fabriek Muurstickers heeft het fotobehang onderverdeeld in verschillende categorieën, wat het zoeken een stuk makkelijker maakt. Het was nog nooit zo makkelijk om een andere sfeer in huis te creëren!

Liever iets subtielers dan fotobehang van een stenen muur? Ga voor muurstickers!

Buiten fotobehang is biedt De Fabriek Muurstickers ook andere opties aan om je kamer van een andere sfeer te voorzien. Zo leveren zij ook muurstickers, die geschikt zijn voor alle gladde ondergronden. De stickers komen in een matte uitvoering en zijn beschikbaar in 26 verschillende kleuren. Wanneer er niet de juiste kleur voor je tussen zit, is het ook mogelijk een sjabloon te bestellen. In dat geval hoef je het sjabloon en de muur alleen nog te voorzien van een likje verf! Alle stickers worden voorzien van een witte achtergrond. Het enige wat je nog zou moeten doen is de sticker uitsnijden. Je kan dit zelf doen, maar je kan ze ook uitgesneden bestellen. Heb jij ook zo’n zin om nu heel je huis te voorzien van een nieuwe look?

Bigoz.nl