Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Plisségordijnen voor een compleet interieur

Het uitzoeken van de juiste raamdecoratie is niet altijd een makkelijke keuze. Er is een enorm groot en uitgebreid aanbod wat de keuze niet gelijk makkelijker maakt. Wel zorgt dit aanbod ervoor dat er voor iedere interieurstijl passende en aansluitende raamdecoratie is. Er zijn verschillende soorten en type raambekleding, dankzij deze variatie kun je jouw raamdecoratie perfect combineren met je huisstijl. In deze blog lees je over de eigenschappen, voordelen en kenmerken van plisségordijnen. Deze veelzijdige raamdecoratie is al bekent en de populariteit zal hier de komende tijd zeker van stijgen. 

 

Plisségordijnen hebben diverse functies, met deze raamdecoratie je enorm veel vrijheid in het bepalen van je privacy en lichtinval. Met deze veelzijdige raamdecoratie heb je altijd de controle en bepaal je zelf de hoeveelheid licht en zicht. Met hun speelse uitstraling creëren ze diversiteit en leven in een ruimte. Dankzij het top down, bottom up systeem die plissés met zich meebrengen zijn ze eenvoudig te bedienen doormiddel van een koord. Plisségordijnen zijn één van de best isolerende type raamdecoratie, dankzij de honingraatstructuur waaruit plisségordijnen uit bestaan zorgt voor een extra isolerende laag. Hiermee kun je de warmte tijdens de zomer uit huis houden en genieten van een aangename binnen temperatuur. 

 

Twee variërende plisségordijnen 

Plisségordijnen zijn beschikbaar in twee verschillende transparanties. Ze zijn beschikbaar in een verduisterende en een lichtdoorlatende stof. Hierdoor is er voor elke ruimte in huis een juiste variant plisségordijn. Verduisterende plisségordijnen zijn erg populair in de slaapkamer. Iedereen slaapt lekkerder in een donkere afgesloten ruimte, verduisterende plisségordijnen zijn hier ideaal voor. Ze kunnen een ruimte volledig verduisteren en afsluiten van al het licht van buiten. Hierdoor kun je genieten van een donkere kamer en een heerlijke nachtrust. Niet zijn plisségordijnen alleen handig voor de het verduisteren, ze hebben natuurlijk dankzij de honingraatstructuur al een isolerende functie. Alleen dankzij de dikke stof van een verduisterend plisségordijn werkt dit nog eens extra goed. Dit scheelt in de tempratuur waardoor je geen peperdure airco hoeft aan te schaffen. 

 

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn de perfecte combinatie tussen lichtinval en privacy. De naam zegt het al, ze laten licht door. Wat deze plisségordijnen zo populair maakt is dat ze voor genoeg lichtinval zorgen, maar dat je hier niet doorheen kunt kijken. Ze hebben een grote invloed op je privacy. Plisségordijnen zijn erg populair in de woonkamer of op kantoor. Aan de straatkant komen deze veel voor zodat er geen voorbijgangers bij je naar binnen kunnen kijken. De semi-transparante stof zorgt voor een warme en fijne sfeer in huis.

 

Bigoz.nl