Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Tuin op het dak, ook in Amsterdam!

De zon schijnt in Nederland niet vaak, dus als het mooi weer is, dan wilt u hier optimaal van kunnen genieten. Wanneer u midden in Amsterdam woont, is de kans groot dat u geen tuin heeft zodat u even buiten kunt gaan zitten. Daarom biedt een dakterras de ideale oplossing. Als u een woning heeft met een plat dak, dan biedt dit een goede basis voor een prachtig dakterras Amsterdam. U kunt hier uw eigen plekje creëren om even rustig te zitten en genieten van de zon en de frisse lucht.

Aanleg dakterras

Voor de aanleg van uw eigen dakterras Amsterdam, kunt u de specialisten van Kewodak inschakelen. Wij houden ons al jarenlang bezig met de constructie, het onderhoud en de reparatie van platte daken. Hierdoor weten we precies wat ervoor nodig is om een stevig en mooi dakterras aan te leggen. U kunt uw dakterras inrichten naar wens, met bijvoorbeeld loungemeubelen, planten of bloembakken en verlichting. Kewodak staat niet alleen in Amsterdam voor u klaar, maar ook op andere plekken in Nederland kunt u rekenen op onze expertise.

Daktuin Amsterdam 

Als u in plaats van een terras liever uw eigen stukje groen heeft midden in de stad, dan is de aanleg van een daktuin een goede optie voor u. Er zijn veel mogelijkheden voor de aanleg van een daktuin Amsterdam naar wens. U kunt kiezen uit verschillende soorten beplanting, zodat u een volwaardige tuin kunt creëren op uw platte dak. Een daktuin Amsterdam is niet alleen mooi, maar heeft ook andere voordelen. Het groen op het dak biedt een goede isolatielaag, waardoor u bespaart op energiekosten. Daarbij zorgen de planten ervoor dat fijnstof uit de lucht opgevangen wordt. Kewodak komt graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken voor het aanleggen van een daktuin of dakterras.

http://www.kewodak.nl
Bigoz.nl