Bigoz
Image default
Woningen

Nooit meer koude voeten dankzij parket met vloerverwarming

De wekker gaat in de winter. U stapt slaperig uit bed, maar bent gelijk wakker doordat u op een ijskoude vloer stapt. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. De oplossing? Parket met vloerverwarming. Wanneer u voor deze oplossing kiest, gaat u voor een authentieke look gecombineerd met een eigentijdse verwarming. Zo heeft u nooit meer koude voeten, zelfs niet tijdens die strenge winter. Kies voor een stukje comfort dat een groot resultaat heeft op uw gemoedstoestand. Zorg dat u het nooit meer koud heeft en kies voor parket met vloerverwarming. Dan weet u zeker dat u er altijd heerlijk bijzit. Dat is het voordeel wanneer u de hulp inschakelt van Van Den Dongen Parket.

De voordelen van parket met vloerverwarming

Naast dat parket met vloerverwarming een heerlijke en comfortabel gevoel geeft aan uw voeten en de optimaal verspreidt in de kamer, zitten er een aantal voordelen verbonden aan deze toepassing. Want die lelijke radiator die nu nog onder uw raamkozijn bevestigd zit? Dit is niet meer nodig! Op die manier houdt u meer ruimte nodig en kunt u uw interieur precies zo inrichten zoals u dat wilt. U hoeft tenslotte geen rekening meer te houden met een verwarming aan de muur. Daarnaast ervaart u meer warmte van vloerverwarming, dan van een standaard radiator. Wanneer u voor parket met vloerverwarming kiest, straalt de warmte vanuit uw voeten naar boven. Precies waar het zijn moet. Bij een radiator ligt dan anders. Daar circuleert de hitte bij het plafond, waardoor er veel belangrijke warmte verloren gaat.

De specialisten weten precies wat voor parket met vloerverwarming u nodig heeft

Wanneer u voor parket met vloerverwarming kiest, zijn er een aantal zaken die van belang zijn. Zo moet de warmte van het verwarmingselement onder het pakket goed door de vloer kunnen. En het belangrijkste: de vloer zelf moet natuurlijk ook tegen de warmte kunnen. Om dit voor elkaar te krijgen, wordt het hout op een speciale manier gedroogd. De specialisten van Van Den Dongen Parket weten precies wat voor vloer en verwarming u nodig heeft in uw situatie. Wilt u ook de perfecte manier van uw huis verwarmen ervaren? Neem dan contact met de specialist op of ga langs in de showroom in Dongen. Dan weet u zeker dat u een aangename winter tegemoet gaat.

Bigoz.nl