Bigoz
Image default
Zakelijk

Regel een rechtsbijstandverzekering voordat er een conflict ontstaat

Veel mensen denken pas aan een rechtsbijstandverzekering als het kwaad als geschied is, met een juridisch conflict tot gevolg. Het is daarom verstandig om al een rechtsbijstandverzekering te hebben vóórdat je een conflict hebt over bijvoorbeeld een huurcontract, koopovereenkomst of verkeersongeval. Ditzo is dé specialist in het online afsluiten van een goede en voordelige rechtsbijstandverzekering.

Kosten van juridische hulp kunnen flink oplopen

Is een rechtsbijstandverzekering nodig? Als je niet het risico wilt lopen op hoge advocaat- en proceskosten, is het handig om dit vooraf te hebben geregeld. De kosten van juridische hulp kunnen flink oplopen, zeker als het een slepend conflict wordt. Het hangt af van je persoonlijke situatie of het verstandig is om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Je vermogenspositie speelt daarbij een rol en factoren als veel onderweg zijn, regelmatig verhuizen en het hebben van een eigen woning. Als je de juridische kosten niet zelf kunt betalen, is het slim om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd

Ditzo verzorgt een rechtsbijstandverzekering per direct. Dit betekent dat je geen wachttijd hebt en meteen van juridische bijstand gebruik kunt maken, tenzij er al een conflict speelt. Het is daarom van belang om vooraf een rechtsbijstandverzekering af te sluiten, zodat je niet wordt geconfronteerd met een periode waarin je geen dekking hebt. Een rechtsbijstandverzekering afsluiten bij Ditzo is een uitstekende keuze. Ditzo is al driemaal op rij gekozen tot meest klantvriendelijke verzekeraar en u profiteert van scherpe premies en heldere voorwaarden. Regel je rechtsbijstandverzekering direct online. Heb je nog vragen of hulp nodig bij het overstappen van je oude naar je nieuwe verzekering? Neem dan contact met ons op via de sociale media of WhatsApp.

 

https://www.ditzo.nl
Bigoz.nl