Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ergonomische bureaustoel als oplossing voor jouw rugklachten

Heb je last van je rug en/of schouders? Is de oorzaak van dat probleem het vele zitten tijdens de kantooruren? Dan bestaat er gelukkig een oplossing: de ergonomische bureaustoel in combinatie met een verstelbare hoekbureau. Zulke producten vind je in verschillende meubelwinkels. Maar als je een deskundige uitleg wilt, dan kan je beter naar een speciaalzaak gaan, zoals Pro Office uit Meppel bijvoorbeeld. Het is een kantoorhandelaar/leverancier van kantoorartikelen -en meubelen. De zaak werd opgericht door Johannes van der Schaar in 1949 en ook nu runt een familielid het bedrijf. Daardoor mag u er zeker van zijn dat u bij een specialist in het vakgebied terechtkomt.

Kwalitatieve kantoormeubelen aanschaffen om gezond te kunnen werken

Veel jobs worden tegenwoordig al zittend uitgevoerd. Dat lijkt in eerste instantie comfortabel te zijn, maar als je de hele dag door zit, dan zakt je lichaam wat in elkaar. Daardoor krijg je rug- en schouderklachten. Om dat zo veel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Een bureaustoel is ergonomisch als de stoel ervoor zorgt dat je bloedcirculatie niet onderbroken wordt. Als je zo’n stoel gebruikt in combinatie met een verstelbare hoekbureau, dan werk je nog meer aan je gezondheid. De bureaus van Pro Office uit Meppel zijn standaard te verstellen in de hoogte. Op die manier kan je alles instellen en aanpassen aan jouw lichaam.

Bestel jouw favoriete meubelen via de webshop

Heb je gekozen welke ergonomische bureaustoel en welke hoekbureau je gaat kopen? Voeg de producten dan toe aan je winkelmandje en doorloop vervolgens de stappen om de bestelling rond te maken. Heb je vragen over bepaalde producten? Neem dan contact op met de medewerkers van Pro Office, gelegen in Meppel. Ze staan je graag te woord. De contactgegevens vind je op de website van het bedrijf.

Bigoz.nl