Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werk ontvangen van arbodiensten

Al enkele jaren heb ik een eigen arbodienst en wil ik arbodienst werk ontvangen. Bedrijven kunnen bij mij komen en da biedt ik hun arboservice. Al heel veel bedrijven hebben zich aangemeld. Maar ik wil eigenlijk heel graag groeien. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat offertes verstuurd van arbodiensten naar potentiële klanten. Ik denk dat ik op die manier een nieuwe klanten groep kan gaan bereiken. Ik ben deze zoektocht gaan doen via internet en al snel kwam ik een aantal website’s tegen die met deze werkwijze aan de slag gaan. Lees in deze blog hoe ik dit heb aangepakt en wat het resultaat hiervan is.

Arbodiensten zoeken

Ik ben dus opzoek gegaan naar een bedrijf die offertes van arbodiensten versturen. Ik ben deze zoektocht gaan verrichten via het internet, via de zoekmachine Google. Na enkele minuten zoeken had ik al paar goede resultaten. Ik vond namelijk bedrijven welke offertes van bedrijven versturen. Op die manier kan ik nieuwe klanten bereiken. Zo kwam ik ook op de website van de Arbomakelaar terecht. Bij hen kon ik mij aanmelden. Wanneer zij een goedkeuring geven kan ik aanvragen verwachten van de Arbomakelaar en op die manier komen er offertes bij de potentiële klanten. Ik benader dan een nieuwe groep en dat is wat ik zocht.

De Arbomakelaar

Ik heb mij aangemeld bij de Arbomakelaar. En enkele weken laten ontving ik een goedkeuring. Inmiddels krijg ik regelmatig berichten van de Arbomakelaar. Het gaat dan over een potentiële klant die een arbodiensten specialist zoeken. Daar wordt mijn offerte over arbodiensten dan naar toe gestuurd en dan is het aan de potentiële klant. Het is een groot succes want ik heb al veel aanvragen en nieuwe aanmeldingen. Bezit jij ook een arbodienst? Neem eens een kijkje op de arbomakelaar.nl en meld je aan! Want je kan hierdoor je klantengroep aardig uitbreiden!

Bigoz.nl