Bigoz
Image default
Zorg

Verschillende vormen van fysiotherapie volgen bij deze praktijk in Den Bosch

Wanneer u in Den Bosch woont en last heeft van rug-, schouder- of nekklachten, kunt u het beste fysiotherapie volgen bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel. Hier werken namelijk fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie, waardoor ze voor iedere bewegingsklacht de juiste aanpak hebben. U kunt bij de praktijk in Den Bosch terecht voor schouder-, rug- en nekklachten, maar ook wanneer u een knie- of enkelblessure heeft. Daarnaast bieden ze ook een fysiofitprogramma aan waarbij u onder begeleiding van een fysiotherapeut weer kunt gaan sporten na een blessure of een lange rustperiode. Zo kunt u langzaamaan en op een veilige manier uw beheersing van de sport opbouwen. Op die manier voorkomt u blessures.

Een persoonlijk behandelplan afgestemd op uw pijnklacht en wensen

Wanneer u bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch langsgaat voor fysiotherapie bij nekklachten, knieblessures en andere bewegingsproblemen, wordt u op persoonlijke wijze geholpen. Allereerst vindt er een intake plaats waarin uw klachten worden besproken en uw beweeglijkheid uitgebreid wordt getest. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan op maat opgesteld om de klachten aan te pakken. Dit behandelplan kan bestaan uit bewegingsoefeningen, massages om spieren te ontspannen en medical taping. Bij het opstellen van dit plan wordt vooral naar uw bewegingsklachten gekeken, maar nemen ze ook uw persoonlijke voorkeuren op. Iedereen heeft immers zijn eigen bewegingsvoorkeuren en waar voor de een het doel is om klachtenvrij te worden, gaat het de ander meer om een verbetering in bewegelijkheid.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel uit Den Bosch voor u kan betekenen op het gebied van fysiotherapie? Neem dan contact met hen op en plan een afspraak in voor een intake. De fysiotherapeuten van deze praktijk helpen u graag om uw bewegingsvrijheid te vergroten en uw pijnklachten zo ver mogelijk te verhelpen.

Bigoz.nl