Bigoz
Image default
Aanbiedingen

3 redenen om van laminaatvloeren te houden

Van hardhout tot tegels, er zijn genoeg materialen om uit te kiezen als het gaat om vloeren. Maar, als je op zoek bent naar een duurzame, budgetvriendelijke optie die er geweldig uitziet, kun je niet verkeerd gaan met laminaatvloeren. Hier lees je waarom een laminaatvloer snel een populaire keuze wordt voor huiseigenaren. 

Duurzaamheid 

Bij laminaatvloeren is duurzaamheid een van de belangrijkste troeven. Laminaat planken bestaan uit meerdere lagen die onder druk en warmte met elkaar versmolten zijn. De bovenste laag is meestal een fotografisch beeld met hoge resolutie dat natuurlijke houten of stenen vloeren simuleert. De afbeelding wordt vervolgens verzegeld met een extra duurzame coating die de planken krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken maakt. Daardoor zijn ze perfect voor drukke huishoudens met rondrennende kinderen en huisdieren! 

Betaalbaarheid 

Een ander groot voordeel van laminaatvloeren is hun betaalbaarheid. Laminaatvloeren zijn meestal veel minder duur dan vloeren van echt hout of steen, maar geven je toch dezelfde uitstraling zonder de bank te breken. Je bespaart niet alleen geld op het materiaal zelf, maar ook op de installatie, omdat laminaatplanken in voorgesneden maten worden geleverd en gemakkelijk op hun plaats klikken zonder dat je een aannemer of klusjesman hoeft in te huren.  

Verscheidenheid 

Laminaatvloeren zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, stijlen en texturen, zodat je iets kunt vinden dat perfect bij je huis past, ongeacht je stijl. Van rustiek hardhout tot strakke tegels, er is zeker iets dat je ruimte er geweldig uit laat zien en toch binnen je budget blijft. Bovendien zijn laminaatplanken dankzij de technologische vooruitgang in de loop der jaren realistischer geworden, zodat ze voor echt hout of tegels kunnen doorgaan als je de tijd neemt om rond te shoppen!  

Laminaatvloeren hebben sinds hun ontstaan een lange weg afgelegd en zijn nog steeds een van de populairste vloermaterialen op de markt van vandaag, dankzij hun lage kosten, hoge duurzaamheid en veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Met al deze voordelen in gedachten is het geen wonder dat dit type vloer zo populair is geworden bij huiseigenaren overal! Shop jouw eigen laminaatvloer via de website van Bebo Parket.

https://www.beboparket.nl/
Bigoz.nl