Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Haar verlengen

Misschien is je haar vrij dun of wil je gewoon een grote bos haar zoals bekende mensen. Zij dragen erg vaak extensions en jij kunt dit makkelijk ook doen als je dat wilt. Het wordt steeds vaker gedaan en de kwaliteit van extentsions worden steeds beter. In dit artikel zal ik een aantal voor- en nadelen opnoemen tussen de verschillende soorten extensions.

Haarverlenging in de vorm van Clip In Extensions is erg populair. Het is namelijk heel eenvoudig en je kunt ze makkelijk in je haar krijgen. Het is ook een vrij goedkope manier van je haar verlengen. Naast dat het goedkoop is kun je het dus makkelijk zelf doen. Ze gaan ook relatief lang mee, want ’s avonds kun je zo uit je haar halen en de volgende dag weer in doen. Daarom gaan ze vaak twee keer zo lang mee als ingevlochten haar extensions. Het nadeel is dat je moeilijk je haar kunt stijlen wat deze vorm van verlenging iets minder aantrekkelijk maakt om voor te kiezen. Ook is de kwaliteit niet altijd even goed. Kijk dus naar goede aanbieders van extensions. Ikzelf raad GlamourYourHair aan. Zij hebben kwalitatief goede extensions.

Je kunt ook extensions invlechten in je eigen haar. Je kunt dan kiezen voor kleine stukjes maar ook grotere stukjes. Je kunt ze voor een lange periode dragen en je doet ze ook niet uit je haar. Je moet wel uitkijken dat ze niet te strak zitten anders kun je hoofdpijn krijgen en dat wil je natuurlijk niet. Dit kan ook jouw eigen haar of huid beschadigen. Het is daarnaast ook wat lastiger te wassen en groeit sneller uit. Je kunt dus toch beter voor de clip in versie gaan als je beter voor jouw eigen haar wilt zorgen zonder beschadigingen op te lopen. Je zou er wel voor kunnen kiezen een haarolie te gebruiken. Dit wordt ook steeds vaker gedaan en werkt heel  goed om te huid en haar te vetten.

https://glamouryourhair.nl/
Bigoz.nl