Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Machinebouw

Machinebouw

Er is een nieuwe machine nodig om een ​​nieuwe te maken of om de bestaande productie te verbeteren. Of je hebt een speciale machine nodig om een ​​product te testen of een module om een proces te te controleren, maar dit is nergens op de markt verkrijgbaar. Geen probleem! Op dit moment komt High Tech Alliance samen met de klant om de behoefte of het probleem te bespreken. We doen niet alleen wat gevraagd wordt, we bekijken met de klant wat werkelijk is en wat de beste oplossing is. Daarom zijn wij dé specialist in machinebouw. Zodra dit duidelijk is, gaan onze gespecialiseerde engineers aan de slag.

Van de engineering van een module van procesbesturing of precisiemeting, systeem van hijsen, gereedschappen, robot tot complete productielijn te realiseren van bijvoorbeeld pedalen tot elektronische modules. Wij ontwikkelen precies wat de klant nodig heeft.

 

Tijdens de ontwikkeling van de speciale machine is de realisatie van het technische prototype een van de belangrijkste fasen.Hier testen we de implementatie en technische principes en systemen. Op deze manier stellen we de specificaties van de special vastpakken de aandachtspunten aan en minimaliseren de risico’s, dat we de machine-ontwikkeling, testen, montage en inbedrijfstelling nog steeds kunnen uitvoeren en betrouwbaarder. 

Naast engineering vereist het ontwikkelen van een gecompliceerde machine of product ook de juiste expertise. Tijdens het project werken specialisten uit verschillende vakgebieden samen om het beste eindresultaat te behalen. In de afgelopen jaren hebben onze ingenieurs de verschillende industrieën kunnen transformeren tot prachtige high-performance machines en speciale producten.

We ontzorgen de klant volledig, aangezien we begrijpen dat dergelijke ontwikkelprocessen geen activiteiten zijn. High Tech Alliance gebruikt een project gebaseerde benadering voor kosten beheersbare planning van technologieontwikkeling. We pakken eerst de belangrijkste aandachtspunten van uw machine bouwproject aan en stellen deze vast van de speciale machine, zodat wij het project binnen het kader van de gemaakte afspraken zonder verrassingen kunnen uitvoeren het vervolg.

 

https://www.hightechalliance.nl/
Bigoz.nl